Libertatea românilor după 32 de ani de la Revoluție.

  Dănuț Pop, liderul Partidului Ecologist Român a transmis românilor pe facebook câteva cuvinte despre comemorarea a 32 de ani de la Revoluție, amintind sacrificiul eroilor români:

  ”Au trecut 32 de ani de la Revoluție, 32 de ani de libertate și de agonie în încercarea disperată a românilor de a atinge promisiunile care s-au plătit cu sângele revoluționarilor din 1989. Partidul Ecologist Român îndeamnă către apărarea libertății ca valoarea fundamentală a unui popor.

  <<Azi la Timișoara, mâine în toată țara!>> a fost strigătul de libertate al românilor, care s-a înfăptuit prin 32 de ani de democrație, din păcate prea puțin consolidată chiar și astăzi. Acest îndemn a rămas viu în conștiința românilor, dovadă că cetățenii au curaj să iasă la proteste și îndrăznesc să își spună cuvântul sub diverse forme de acțiune civică. Generația chinuită de comunism a învățat treptat ce înseamnă libertatea, nu atât din viața de zi cu zi, cât prin idealurile patriotice pe care le-a avut atât în perioada de tranziție, cât și astăzi. Majoritatea părinților și a bunicilor au povestit copiilor și nepoților evenimentele și durerile perioadei comuniste, tocmai pentru ca noua generație să fie conștientă de importanța libertății și de viața oropsită pe care au avut-o românii în lipsa ei.

  La 32 de ani de la Revoluția din 1989 încă avem un dosar NESOLUȚIONAT, deci încă NU RĂSPUNDE NIMENI PENTRU VIEȚILE PIERDUTE în lupta pentru libertate a românilor.Partidul Ecologist Român respectă  sacrificiile eroilor care au luptat pentru libertate și democrație la Revoluția din 1989, tocmai pentru ca românii să aibă puterea să prevină abuzurile și să apere moștenirea libertății, cea mai de preț valoare a unui stat și a cetățenilor săi.”

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI