Connect with us

Actualitate

Victor Ponta are trei propuneri pentru premier

Published

on

Liderul Pro România vrea să intre la guvernare cu sprijinul PSD. Victor Ponta a declarat că se va duce la Cotroceni cu trei propuneri pentru funcția de prim-ministru, dar a refuzat să dea nume.

”În primul rând cred că am făcut ceva necesar pentru România, pentru social-democrație. Doamna Dăncilă chiar nu era potrivită.

Acum alături de colegii mei de la Pro România încercăm să facem un guvern social-democrat. Nu mi-am bătut propria echipă, s-au bătut singuri. Le-am spus de la dărâmarea Cabinetului Grindeanu. Le-am spus să facă restructurare, n-au vrut să audă.

Sunt foarte bucuros că au semnat 28 și au votat 31. Le bat un pic obrazul celor de la USR și PMP, care spuneau că noi facem jocuri, da, am făcut, a căzut Guvernul.

Oferta mea pentru foștii mei colegi rămâne valabilă acum, după moțiune. Ne așezăm la masă și susținem împreună un candidat comun, pe domnul Diaconu, și să contruim împreună o guvernare bună, așa cum am promis și puteam, dar a distrus-o domnul Dragnea. Nu eu voi fi premier, că nu mă numește iarăși domnul Iohannis.Am primit o mulțime de mesaje de tipul <am fost un prost, ai avut dreptate>. Avem majoritate cu PSD și ALDE. Cred că propunerea Corina Crețu, comisar European, ar trece cel mai repede și ar fi cea mai bună. Cu siguranță Extinderea este mai importantă decât Transporturile”, a spus Victor Ponta.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Copyright © 2019 AT Video Creations