Producătorii seriei House of Cards, despăgubiți de Kevin Spacey. Vezi ce sumă URIAȘĂ are de plătit actorul

  Un judecător a decis că actorul Kevin Spacey îi datorează companiei MRC, care a produs serialul House of Cards, mai multe zeci de milioane de dolari. Decizia vine ca urmare a “comportamentului sexual nepotrivit” al lui Spacey, în culisele producției, scrie Variety.

  Kevin Spacey, care l-a interpretat pe Frank Underwood, a fost dat afară după ce s-a confruntat cu acuzaţii că ar fi agresat sexual şi ar fi vânat bărbaţi tineri, inclusiv un asistent de producţie. Acesta din urmă a spus că Spacey l-a pipăit, ceea ce a determinat MRC să pornească o anchetă.

  Judecătorul Curţii Superioare din Los Angeles, Mel Red Recana, a confirmat o hotărâre pronunţată anterior, în octombrie 2020, care consta în aproximativ 31 de milioane de dolari, 29,5 milioane reprezentând daune şi 1,5 milioane, costuri şi onorarii.

  MRC susţinuse că Spacey le datora milioane de dolari pierduţi, deoarece conduita lui greşită i-a forţat să-l elimine din cel de-al şaselea sezon al serialului şi au fost constrânşi să reducă sezonul de la 13 episoade la opt. Hotărând în favoarea producătorului, mediatorul a constatat că Spacey a avut un comportament care a constituit o încălcare materială a acordurilor sale în calitate de actor şi de producător executiv.

  Kevin Spacey a fost acuzat pentru prima dată de conduită greşită în 2017 într-un articol Buzzfeed, în care actorul Anthony Rapp a susţinut că acesta i-a făcut avansuri sexuale în 1986, pe când Rapp avea 14 ani. Producţia la House of Cards a fost suspendată două zile mai târziu. Ulterior, CNN a publicat o poveste în care Spacey era acuzat că a creat un mediu “toxic” pe platoul de filmare, făcând comentarii grosolane şi “angajându-se în atingeri neconsensuale” cu tinerii angajaţi de sex masculin.

  În mai, Spacey a fost învinuit de patru capete de acuzare de agresiune sexuală şi unul de “determinare a unei persoane să se angajeze într-o activitate sexuală de penetrare fără consimţământ” de către Crown Prosecution Service (CPS) din Regatul Unit, care a petrecut peste un an examinând un dosar deschis de Poliţia Metropolitană. Presupusele incidente au avut loc în Londra şi Gloucestershire între 2005 şi 2013.

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI