Vindeau gramul de cocaină cu 100 de euro. Trei băcăuani, arestați pentru trafic de droguri

  Trei persoane din Bacău au fost reţinute pentru 24 de ore şi, ulterior, prezentate instanţei cu propunerea de arestare preventive pentru trafic de droguri de risc în formă continuată. Suspecţii vindeau cocaină cu 100 de euro gramul, potrivit News.ro.

  Printr-un comunicat remis presei de IPJ Vrancea, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea, au făcut 2 percheziţii domiciliare, în judeţul Bacău, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată.  În urma descinderilor, care au vizat şi maşina folosită de una dintre persoanele bănuite, au fost descoperite şi ridicate, în vederea confiscării, aproximativ 130 de grame de cocaină, 3.600 de euro, 3.000 de lire sterline, 9.200 de lei, bijuterii din aur, în cantitate de aproximativ 150 de grame, un autoturism de lux şi 5 telefoane mobile.

  Potrivit sursei citate, din cercetări a reieşit că trei persoane, din judeţul Bacău, ar fi procurat, transportat, deţinut, oferit şi vândut diferite cantităţi de cocaină (contra sumei de 100 euro/gram) unor consumatori din judeţele Bacău şi Vrancea.

  Cele trei persoane au fost duse la audieri  şi în urma administrării materialului probator, D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Vrancea a dispus măsura reţinerii, pentru 24 ore. Cei trei au fost apoi prezentaţi Tribunalului Vrancea, cu propunere de arestare preventivă.

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI