PNL, după miting: Suntem împotriva falșilor patrioți, îmbrăcați în ie, dar cu inima la Moscova

PNL, după miting: Suntem împotriva falșilor patrioți, îmbrăcați în ie, dar cu inima la Moscova

de Valentina V
0 comment
PNL, după miting: Suntem împotriva falșilor patrioți, îmbrăcați în ie, dar cu inima la Moscova

PNL, după mitingul de la Suceava: Suntem împotriva falșilor patrioți, îmbrăcați în ie, dar cu inima la Moscova

Liberalii transmit faptul că Partidul Național Liberal dovedește că este singurul partid care se ridică deschis împotriva extremismului populist și gălăgios, al cărui agendă folosește direct propagandei Moscovei. Totodată, liberalii sublianiză că mitingul de la Suceava împotriva extremismului, a fost primul de acest fel din România

Evenimentul a fost unul comparabil cu cele organizate în alte state UE, unde partidele responsabile și societatea civilă au protestat împotriva extremismului populist. Prin acest miting, PNL dovedește că este singurul partid care se ridică deschis împotriva extremismului populist și gălăgios, al cărui agendă folosește direct propagandei Moscovei. Prin această poziție, PNL arată că este un partid pro- european autentic și apărător al democrației.

PNL susține că extremismul este un pericol pentru România. 

Nu ne lăsăm intimidați de violența verbală și fizică a partidelor extremiste (și AUR, și SOS), ci ne opunem prin mijloace democratice, pașnic și civilizat, împotriva acestor forțe. Facem asta pentru că extremismul este un pericol pentru România. Formațiunile extremiste sunt dirijate direct de la Moscova, ele vor să ne scoată din UE și NATO, iar în acest scop promovează haosul și dezordinea. PNL este apărătorul ordinii și dezvoltării României, prin asigurarea stabilității politice și a respectării statului de drept.

Suntem împotriva falșilor patrioți, îmbrăcați în ie, dar cu inima la Moscova. Acești falși patrioți nu au soluții de dezvoltare a României.

De altfel, chiar membri ai acestor formațiuni încep să-și dea seama din ce cloacă politică au ajuns să facă parte. Unii membri au început să părăsească formațiunile din care fac parte (cum este cazul demisiei lui Dumitru Coarnă din AUR), după ce și-au dat seama că scopul acestor partide nu este organizarea politică, ci haosul și anarhia, impuse de liderii săi.

 AUR încearcă să pozeze în calitate de principal partid de Opoziție. În realitate, nu este un astfel de partid, deoarece nu are soluții de a guverna România. AUR și SOS sunt două partide care se întrec în a provoca haos, nu ordine și dezvoltare. De aceea, PNL se va opune cu toată forța acestui tandem toxic pentru România, au mai declarat liberalii. 

Sursă foto- Adevarul.ro

Citeste aici si despre Bombă în AUR: Coarnă își dă demisia. AUR reactionează.

You may also like

Lasă un comentariu

RPTV - Sursa ta de stiri de incredere.

Copyright © 2023 RPTV