Bombă în AUR: Coarnă își dă demisia. AUR reactionează.

Bombă în AUR: Coarnă își dă demisia. AUR reactionează.

de Alina T
0 comment
Coarnă

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) se confruntă cu un scandal intern, după ce deputatul Dumitru Coarnă a anunțat demisia din partid. AUR a răspuns rapid afirmând că Dumitru Coarnă a creat un departament financiar fără consimțământul conducerii generând suspiciuni de nereguli financiare.

Într-un comunicat oficial, AUR a menționat că forurile de conducere ale partidului i-au solicitat lui Dumitru Coarnă să prezinte adeziunile din filiala AUR Călărași însă acesta a refuzat să răspundă solicitărilor și să respecte cerințele legale și statutare ale partidului în privința activităților financiare. În plus, AUR susține că Dumitru Coarnă a creat documente financiare fără aprobarea conducerii sau a departamentului financiar al partidului.

Citește și despre Alertă meteo în România: Avertizări cod galben și portocaliu

De asemenea, AUR a acuzat demnitarul că a refuzat reprezentanții Secretariatului General al partidului și a creat un sediu paralel pentru AUR Călărași unde a încercat să implementeze practici considerate toxice pentru funcționarea partidului. Partidul a subliniat că nu va tolera abateri de la normele statutare și legale și că dreptul oricui de a promova în cadrul formațiunii nu va fi îngrădit.

Demisia lui Dumitru Coarnă și acuzațiile reciproce au adus în prim-plan tensiunile interne din cadrul AUR ridicând întrebări cu privire la transparența financiară și modul de gestionare a resurselor în această formațiune politică.

 
 
 

You may also like

Lasă un comentariu

RPTV - Sursa ta de stiri de incredere.

Copyright © 2023 RPTV