Petre Daea, printre variantele pentru conducerea Ministerului Agriculturii. Ciolacu: „Avem 5 sau 6 variante”

  Marcel Ciolacu, președintele PSD, afirmă că social-democrații au mai multe variante pentru funcția de ministru al Agriculturii, după demisia lui Adrian Chesnoiu, ca urmare a solicitării DNA de ridicare a imunității în vederea unei anchete de abuz în serviciu.

  „Cu toții suntem vremelnici în anumite funcții și trecători pe acest pământ. Normal că Adrian era un foarte bun specialist, recunoscut de către toată lumea, atât la Bruxelles, cât și de către fermieri, agricultori. Este un moment delicat pentru Adrian, dar cu abordarea pe care a avut-o sper că lucrurile să grăbească, să nu treneze acest dosar, să fie trimis cât mai repede în judecată și să-și dovedească nevinovăția”, a declarat Ciolacu.

  Liderul PSD a afirmat că parlamentarii partidului vor vota pentru ridicarea imunității, așa cum însuși Adrian Chesnoiu a cerut.

  În privința înlocuitorului lui Chesnoiu, Ciolacu nu a precizat dacă tot organizația PSD Olt va face desemnarea, în partid existând mai multe variante, inclusiv fostul ministru Petre Daea.

  „Avem vreo 5 sau 6 variante. Am avut discuții telefonice și ieri și la sediu. Vom veni cu o propunere. [Petre Daea] este unul dintre numele propuse de anumiți colegi. Vom vedea”, a mai precizat președintele PSD.

  Sursa foto: news.ro

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI