Connect with us

Actualitate

Trocul lui Dăncilă: o susține pe Kovesi, la schimb cu Rovana Plumb

Published

on

Liderul Pro România, Victor Ponta, a lansat informația aflată ”de la oameni bine de la Bruxelles”, că Viorica Dăncilă a negociat cu liderii europeni. Ea le-a promis susținerea PSD pentru Laura Codruța Kovesi, în schimbul susținerii acordate pentru numirea Rovanei Plumb în funcția de comisar european.

”Înțeleg de la oameni bine informați de la Bruxelles că Doamna Viorica Vasilica Dăncilă a propus partenerilor europeni un “târg”: să dea mandat reprezentantului Guvernului să voteze PENTRU numirea Laurei Codruța Kovesi în funcția de Procuror European – și să obțină în schimb votul parlamentarilor PPE și Renew Europe pentru propunerea de comisar european Rovana Plumb!

Înțeleg negocierile ca un instrument normal în politică/ nu pot însă să nu mă amuz gândidu-mă la toți reprezentanții și jurnaliștii PSD-iști care se dădeau de ceasul morții luptând contra numirii lui Kovesi/și la ceilalți luptători Cioloș și Rareș Bogdan care ziceai că o mănâncă de vie pe Rovana Plumb când ajunge în Parlamentul European!

Da – ne lămurim în zilele următoare dacă negocierea propusă de VVD are succes / sau poate le strică cineva planurile. Tic – tac !”, scrie Victor Ponta.

Copyright © 2019 AT Video Creations