George Simion a prezentat contra-bilanțul PSD

  Oficialii Alianţei pentru Unirea Românilor au dat publicităţii, joi, un aşa numit contra-bilanţ al PSD. Astfel, AUR reclamă că în guvernarea PSD-PNL preţurile s-au dublat, gazele au fost vândute ”pe nimic”, iar administraţia a fost ”înţesată” cu membri de partid, transmite news.ro.

  AUR acuză, de asemenea, PSD că nu a oprit creşterea datoriei publice, nu a ”retezat atitudinile iredentiste ale partenerilor de la UDMR”, nu a tăiat pensiile speciale ale parlamentarilor şi primarilor şi nu a ”oprit inundarea pieţei româneşti cu produse de o calitate dubioasă”.

  Printre reproşurile aduse de AUR celor de la PSD se numără de asemenea faptul că nu s-au făcut investiţii din nicio sursă în infrastructura feroviară, nu s-au luat măsuri preventive pentru eventualele valuri de pandemie şi nu a fost renegociat Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

  AUR consideră de asemenea că „votarea pe repede înainte a Legii offshore e similară cu cedarea Petrom” şi reproşează PSD că nu a „deblocat Portul Constanţa, privând exportatorii şi importatorii români de un punct strategic”.

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI