Connect with us

Actualitate

Dragoș Benea: PSD ajunsese într-o situație agonizantă

Published

on

În ziua învestirii Guvernului Orban, liderul PSD, Viorica Dăncilă, i-a convocat pe social-democrați la sediul partidului. Singurul prezent a fost Orlando Teodorovici, care stă la cotitură să preie conducerea PSD. Membrii formațiunii preferă să o înfrunte pe Dăncilă, mai ales că sondajele arată că a pierdut câteva puncte în sondaje după pierderea guvernării.

Liderul care o înfruntă pe Viorica Dăncilă este cel al organizației PSD Bacău, europarlamentarul Dragoș Benea. El a declarant că PSD a pierdut guvernarea încă de la moțiunea de cenzură din 10 octombrie, nu la votul de luni din Parlament, atunci când a fost învestit Guvernul Orban. Benea dezvăluie că au fost miniștri care nu mai ascultau de partid.

A pus punct unei agonii. Vreo 3 ministere nu mai funcționau, vreo 2 miniștri nu mai ascultau. Măcar s-a încheiat această situație agonizantă și rămâne de văzut cum va evolua PSD în perioada următoare. De la sine nu va veni nimic pozitiv pentru PSD, doar stând și așteptând, nu. S-a pus punct unei situații agonizante, a spus Dragoș Benea.

Benea a înfruntat-o direct pe Viorica Dăncilă, care a cerut excluderea din partid a tuturor membrilor care au votat noul guvern, și a spus că el nu va propune excluderea deputatului PSD Elena Hărătău. 

Excluderi, la PSD Bacău noi am practicat când a fost neperformanță administrativă crasă sau atacuri nejustificate la guvern sau la colegii de partid, în speță primari. Nu așa, hoc poc, dăm afară, a declarat europarlamentarul.

Copyright © 2019 AT Video Creations