AUR: 1-0 pentru români

  Alianța pentru Unirea Românilor a transmis un comunicat prin care mulțumește participanților care au venit marți la protestul din fața Parlamentului.

  AUR a obținut încă o reușită, blocând momentan adoptarea proiectului de lege privind introducerea certificatului verde la locul de muncă.

  Protestul a fost un succes, pentru că, cel puțin pentru moment, am reușit să blocăm adoptarea proiectului de lege în Parlament. Românii nu vor, în majoritatea lor, introducerea certificatului verde la locul de muncă, iar astăzi s-a văzut clar acest lucru. Mai mult, parlamentarii de la PSD, PNL, USR și UDMR nu au avut curajul să iasă în fața oamenilor și să le vorbească, ceea ce arată o ruptură evidentă între clasa politică și poporul român. Cei care ocupă astăzi fotoliile Parlamentului nu mai reprezintă pe nimeni”, a declarat senatorul Claudiu Târziu, co-președinte AUR.

  Este o victorie a Alianței pentru Unirea Românilor, o victorie a românilor. Felicit manifestanții și forțele de ordine pentru un nou protest lipsit de incidente și țin să precizez că niciun protest AUR din trecut nu s-a soldat cu violențe. Întotdeauna, când au fost observați agitatori, oamenii noștri s-au delimitat ferm de ei. Este ceea ce am făcut și astăzi”, a subliniat deputatul George Simion, co-președinte AUR.

  În același timp, formațiunea politică atrage atenția asupra Coaliției PSD-PNL-UDMR, care a anunțat că ia în considerare adoptarea certificatului Covid prin asumarea răspunderii de către Guvern.

  Sursa foto: Agerpres

  Articole Similare

  Clubul Elevilor Liberali Ilfov în plină dezvoltare

  În august 2020 a luat ființă “Universul Copiilor”,...

  (VIDEO) – Klaus Iohannis, despre Holocaust

  Ziua Internațională de Comemorare a Victimelor Holocaustului este ziua de 27...

  Ioana Constantin: „Dumnezeu să Binecuvânteze România!”

  Cu ocazia Micii Uniri, politicianul Ioana Constantin a transmis...

  Ministerul Justiției pune în dezbatere publică proiectul de lege privind desființarea SIIJ

  Ministrul Justiției, Cătălin Pledoiu, a anunțat, vineri, într-o conferință...

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI