Connect with us

Comentariul zilei

Ziuanews: pupila lui Cuc, fată bună la toate

Published

on

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a intrat in centrul atentiei dupa ce a cerut directorului general al TAROM ca sa tina aeronavele la sol pe aeroporturile din tara, in asa fel incat parlamentarii sa nu ajunga la Bucuresti in timp util ca sa voteze motiunea de cenzura. Scandalul e atat de mare incat Viorica Dancila a trimis corpul de control la minister, iar la DNA s-a inregistrat o plangere penala a directorarei TAROM, Madalina Mezei, impotriva ministrului Cuc.

Ziuanews a devoalat aceste matrapazlacuri ale lui Cuc, ca ministrul i-a cerut sa tina aeronavele la sol ca sa invoce motive tehnice. Aceasta a spus ca e ilegal, ca TAROM nu face politica si a refuzat ordinul. In urma acestui fapt, Cuc i-a cerut presedintelui CA al TAROM sa o demita pe Mezei. Initial, Cuc a negat ca s-ar fi intalnit cu Mezei, spunand ca nu exsita nicio proba ca aceasta conversatie a avut loc, dar dupa ce  noaptea, pe o strada din Cartieul Baneasa, in fata locuintei Madalinei Mezei, Cuc a recunoscut acest fapt in conferinta de presa. A spus, la fel de grav, ca s-a intalnit doar ca sa-i ceara lista parlamentarilor ce s-ar afla la bordul aeronavelor a doua zi (ziua semnarii motiunii de cenzura) si sa se asigure ca totul e bine. In plus a afirmat ca Mezei i-ar fi spus ca SRI se intereseaza de situatie si ca ar fi dorit sa afla cine din SRI si-ar fi permis sa intervina in caz.

Prezentam azi si o cu totul alta fața a lui Cuc, cea in care este un mare admirator al femeilor frumoase, amantlacuri pe care le practica. Cuc a intervenit la conducerea TAROM ca aceste „pupile” ale sale sa fie angajate de companie. A facut presiuni asupra aceleiasi directoare a societatii sa angajeze fetele sale de companie. Conform dezvaluirilor aparute in presa pe una din ele ar fi lasat-o gravida dupa ce i-a promis ca o angajeaza la TAROM, cu alta a starnit reactii de gelozie, sfarsind prin a o aduce fortat in Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti SA. Pentru ca nu i-a mers cu Mezei si cu directoarea de la personal, Claudia Cretei – in cazul fetei gravide prezentata in inregistrarile Loredanei Constantin, publicate de lumeapolitica.ro -, s-a adresat aceluiasi sef al CA TAROM. Ca o razbunare, pe directoarea de la personal a detasat-o la Ministerul Transporturilor pe o perioada de trei luni, dar in cadrunl serviciului personal al ministerului, o retrogradare, dar cu pastrarea salariului de la TAROM. Cuc foloseste aceste mijloace ca pe masuri coercitive, o „penitenta” necesara.Din cate am constat, ministrul Cuc este un personaj razbunator si vom vedea si mai departe de ce este in stare.

Copyright © 2019 AT Video Creations