Connect with us

Actualitate

Vrei să iei permisul și nu știi cum? Mergi la Suceava!

Published

on

Percheziții de amploare, joi dimineața, la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule Suceava. Mai mulți angajați sunt suspectați că timp de mai mulți ani au dat permisul de conducere unor persoane care nici măcar nu s-au prezentat la examen.

Perchezițiile au fost demarate de procurorii Direcției Naționale Anticorupție. Anchetatorii susțin că, de mai mulți ani, la Suceava funcționează „un fel de asociație familială unde angajații de la Serviciul Permise și Înmatriculări și polițiștii de la Inspectoratul Județean de Poliție fie înlesnesc obținerea permiselor și înmatriculărilor, fie fac trafic de influență”.

Potrivit, anchetatorilor, angajații, contra unor sume uriașe de bani, le dădeau permise de conducere unor persoane care nici măcar nu se prezentau la examen.

„Procurorii și polițiștii fac peste 60 de percheziții, joi dimineață, în Suceava, într-un dosar privind obținerea frauduloasă a permiselor de conducere și înmatriculări frauduloase”, au declarat surse judiciare pentru G4Media. Șpaga ar fi ajuns la câteva mii de euro de persoană. La finalul acestor percheziții mai multe persoane vor fi aduse la audieri la sediul DNA Suceava.

Copyright © 2019 AT Video Creations