Connect with us

Vorba lu Tatoiu

Vorba lu’ Tatoiu

Published

on

Cenzura moderna si impotenta sexuala si de alta natura 

Lupta cu știrile false acum In vremea războiului cu balonașulminuscul cu tepi  ,rapid si jucăuș ca un spermatozoid indisciplinat ia forme din ce in ce mai grotești.

Tema reluata ostentativ in declarațiile care circula pe netul controlat de marii creatori de softuri spălătoare de creiere este : 

Cei care nu cred in virus sunt vinovații pentru Moartea oamenilor nevinovați. Cine-s astia?

Subliminal cei care îndrăznesc sa pună întrebări sunt etichetațicu ura proletara ca fiind necredincioși. Așa cum cei care se întreabă cine finanțează mișcările vandalilor din SUA sunt etichetați ca rasiști. Așa cum Inchiziția i-a ars pe rug pe cei care studiind științific ,cu mijloacele vremii ,au pus sub semnul întrebării axiomele propovăduite de reprezentanții Bisericii in vremea in care educația era monopolul bogaților. Așa cum Origen a fost afurisit pentru ca a spus ca Iadul, amenințareafolosita pentru a speria masele ,nu exista din perspectiva Divinității, ca forma absoluta a iubirii părintești. 

In realitate nu am întâlnit oameni cu carte care sa nu creadăca exista un virus periculos care ne poate îmbolnăvi.Majoritatea contestatara este formata din oameni care NU CRED IN STRATEGIILE de lupta in acest război. Pentru cei care au controlul resurselor aceștia sunt cei mai periculoși.

Pentru ca ei pun întrebări la care nu se poate răspunde cu pilde pentru copiii de grădinița. Așa ca aceștia trebuie măturați din spațiul virtual pentru a-i proteja pe “cei curați” după spălatul pe creier „de influentele negative ale gândirii critice. 

După ce au dispărut ziarele, cărțile si sunt pe moarte editurile si informația a devenit accesibila “gratis” (o mare păcăleală) a început cenzura in magazinul cu produse gratuite numit spațiuvirtual. Totul in numele protejării sănătății noastre “intelectuale si emoționale”. 

Cine hotărăște ce ne face sănătoși? Pai niște robotei care scriu programe la comanda, care identifica cuvinte cheie, care sunt din punctul  de vedere al plătitorilor de salarii ,“ofensatoare” la adresa consumatorilor captivi.

Cine sunt plătitorii de salarii? O întrebare la care daca încercămalternative de răspuns, netul ne da Block. Sa nu cumva sa scormonești, ca mirosurile pestilențiale care se împrăștie,afectează emoțional consumatorul de bio-informatie.Ca nu degeaba s-au băgat bani serioși in educarea nasurilor lor.

Am asistat in ultimii 20 de ani la tot felul de campanii de promovare a sexului de orice fel, numai cel “standard” nu. Și m-am tot întrebat  de unde atâta dragoste pentru alteritate? Unde-I profitul? Ca vorba aia “interesul poarta întotdeauna fesul”. De ce ne trebuie sexul neutru si mama si tata trebuie scoase din vocabular? Cui folosește scoaterea pedofiliei din codul penal? 

Acum am ajuns la câteva concluzii. In războiul asta am avut parte de câteva mesaje revelatoare. Distanțarea sociala este singura soluție sa nu ne îmbolnăvim. Îmbrățișările sunt periculoase. Inclusiv sexul a fost aproape interzis in Anglia emancipata. Este timpul sexului virtual cum este si al educațieion line. Fără emoții si sentimente care ii afectează emoțional pe roboțeii care lipiți de ecran si taste ne planifica viața noastră, aanimalelor care încă ne mai dorim atingeri fizice si orgasme reale. Care încă mai suntem potente pentru ca nu mâncămsemințe miraculoase in loc de carne si mai avem potenta intelectuala de a rade de tabuuri si de a formula întrebări la care răspunsul netului este “Block”. Pentru ca in lumea virtuala emoțiile si sexualitatea sănătoasă nu sunt recunoscute de softurile comandate de finanțatori.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Copyright © 2019 AT Video Creations