Connect with us

Vorba lu Tatoiu

Vorba lu’ Tatoiu

Published

on

Egalitatea fără responsabilitate ucide 

După 3 luni de frica de moarte fizica a apărut frica de a spune ce gândești ca sa nu ti se arunce laturi in fata si sa ti se ucidă spiritul. După modelul anilor 50, cand ridicau intelectualii in toiul nopții, din fata copiilor si părinților ca sa ii duca in centre de reeducare. Cine nu era cu ei, era împotrivă si trebuia reeducat. Cei care se ocupau cu reeducarea erau codașii satelor. Care voiau casele “chiaburilor” .Liderii acelor vremuri au creat “elitele” morții  civilizației românești. 

Au trecut mai mult de 80 de ani si virusul răspândit atunci mai face victime. Ce se întâmpla acum in Lumea Noua si amenință sa “infecteze “ si Europa seamănă cu anii 50, mă sperie pentru ca nu are nicio logica. Cui folosesc minciunile prin omisiune? Cui folosește reinversarea valorilor civilizației occidentale? Îmi amintesc de lecturile despre  ororile petrecute in timpul Revoluției Franceze. De profanarea mormintelor regilor Franței de la Saint Denis. De relicvele Sfintei Genevieva, patroana Parisului , arse in Place de Geneve in 1793 de comunarzii doritori de egalitate si fraternitate fără responsabilitate. După ce au distrus biserici, au umilit si ucis ,călugări si călugărite, au decimat populația din Vandeea, au construit temple ale poporului  goale astăzi, s-au ales cu decăderea. Franța nu a mai câștigat nici un război de atunci. Bonaparte a fost produsul revoluției. Împărat mai presus de regi. A câștigat batalii dar a pierdut războaie .

Geniu militar natural amețit de putere si-a pus neamurile in funcție, i-a făcut regi  si a murit singur. Ce se întâmpla acum in America este similar. Revoluționarii distrug ca sa pună in loc găști care se vor lupta pentru putere ,pentru ca mai apoi un lider carismatic ( a se citi ,construit după legile manipulării) sa preia puterea si sa distrugă toate podurile cu  trecutul care deranjează noua elita financiara, care vrea globalizare fără control. Dacă “comunarzii” finanțați de adversarii lui Tramp si mogulii spălării pe creiere prin dependenta de butoane câștigă America, nu va mai câștiga nici un război si va avea soarta Franței. O lume creata pe anumite valori, care ii sunt temelii, când le distruge ,distruge întreg edificiul. Nu mai este nevoie de conflict armat. Cine câștigă daca America pierde următoarele războaie? Răspunsul in Biblia pe care Universitățile neomarxiste americane o contesta. Oare de ce? Pentru cine?

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Copyright © 2019 AT Video Creations