Connect with us

Vorba lu Tatoiu

Vorba lu’ Tatoiu

Published

on

Covidu’ si MAE

Fiind cetățeni romani “in străinătate si dorind sa aflam informații legate de prevenirea infectării cu virusul COVID-19 (Coronavirus) , am putut apela numărul de telefon : +4021.320.20.20 din orice rețea, etc., etc”(https://www.mae.ro/node/51759) ceea ce am si făcutsâmbătă 02.05 la orele 14:15 ora Bucureștiului.

Am purtat o conversație interesanta, pentru 7 minute si 22 secunde, după ce am fost avertizat ca aceasta convorbire va fi înregistrată si ca am dreptul sa refuz, rămânând astfel neinformat.

După ce am întrebat daca este nevoie sa mă identific si mi s-a răspuns ca nu, am întrebat daca îmi vede numărul de telefon si mi s-a răspuns ca da.

Am procedat clasic, adică ce se întâmplă când voi sosi săptămâna viitoare pe Otopeni venind din zona roșie si mi s-a răspuns, clasic, ca voi fi introdus in carantina instituționalizată pe paishpe zile intr-un loc decis de organe .

Mi-as permite o paranteza privind conotația lubrica legata de aceasta carantina care s-ar putea sa le dea unora idei de a fi băgați si ei in carantina după deja celebra reclama cu băgarea de dezinfectant in vena.

Tot clasic, la întrebarea privind izvorul de drept, mi s-a răspuns ca ordonanța militara.

La insistenta cu număr, data si alte chestii nesemnificative, persoana de la telefon, de sex masculin si aparent din generația Z, după cum se exprima si siluia limba strămoșeasca, mi-a zis binevoitor sa aștept la telefon ca se duce sa caute actu’. Acum, surprins de atâta bunăvoință si dorind sa îlscutesc de o osteneala care i-ar fi putut afecta sistemul imunitar, l-am întrebat daca nu l-ar ajuta sa caute Ordinul Ministrului Sănătății 629 din 15 aprilie publicat in Monitorul Oficial 318 din 16 aprilie curent.

Răspunsul personajului confirma adagiul ca “adevărulvorbește prin gura copiilor”:

“Pai daca știi domnle, de ce mă mai întrebi ?!”

După chestia asta am ținut sa-i transmit domnului angajat al MAE al României care este numele si prenumele meu din buletin si numărul de telefon rugând-l sa le comunice “din gura in gura pana-n fund la taxatoare”.

In cazul nostru, in fruntea ministerului se afla Excelenta Sa Dl. Aurescu si ar trebui sa presupun ca ceea ce varsă pe gura robotul se face cu știința, la indicația si cu acordul Excelentei Sale.  Aducând-mi aminte de faimosul proces de la Haga, din care, pana la coada, ne-am ales numai cu guvizii din 8.000 km pătrați de mare, si aia la conversa, îmi vine a crede ca pe Onorata Curte s-a testat in premiera ceea ce acum a devenit banala operațiune Covidu’.

Daca Excelenta Sa s-ar ridica la înălțimea renumelui sau național si internațional ar trebui sa ne trimităscuze oficiale in numele celor pe care ii păstorește, presupunând, bineînțeles, ca este străin de operațiune.

p.s. Îmi pare rău si mi-e rușine de prostia si incompetenta afișata de papagalii care ne reprezintă, nu știu unde si mai ales cum. 

Puteau sa caute pe goagal ca sa afle care sunt denumirile corecte ale virusului si ale bolii. Afișândceea ce au afișat, ca indivizi care ne reprezintă la nivel galactic, ne-au inclus si pe noi in cercul lor de analfabeți funcțional.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Copyright © 2019 AT Video Creations