Connect with us

Actualitate

Vlad Voiculescu, atac dur la Florin Cîţu, la prezentarea bilanţului

Published

on

Fostul ministru al Sănătăţii l-a atacat pe prim-ministrul Florin Cîţu, în timpul prezentării bilanţului. ,,Și-a permis să <<ievaluzeze>> o echipă pe care nu o cunoștea, exact ca Tudorel Toader acum un an”, a fost unul dintre mesajele împotriva şefului guvernului.

Principalele mesaje transmise de Vlad Voiculescu, la prezentarea bilanţului mandatului de minitru al Sănătăţii:
– Mandatul meu s-a încheiat acum două zile şi am pus punct unui şir de 113 zile. 113 zile de mandat şi 113 zile de ciocniri între mentalităţi.
– În continuare mi-e teamă pentru oamenii din ţara asta, pentru cei care au nevoie de ajutor, care sunt văzuţi de politicieni pur şi simplu ca electorat.
– Oamenii din sistem au văzut că dacă superi sistemul nu mai au nevoie de argumente pentru a te elimina.
– Am preluat un minister al Sănătăţii în colaps şi se vorbeşte mult despre imaginea unui ministru sau a altuia, despre capabilităţile de comunicare.
– Am crezut că am ieşit din epoca epoleţilor, a specialilor.
– Gestionarea pandemiei aşa cum s-a petrecut în ultimele luni a avut parte de câteva episoade pe care publicul le-a realizat mai puţin, cu premierul României discutând aproape niciodată cu Ministerul Sănătăţii, lansând targeturi, ţinte, fără să discute cu nimeni. Premierul României transformându-se în primul epidemiolog al ţării, vorbin despre lucruri pe care nu le cunoştea, pe care nu le-a discutat cu experţii.
– Fiecare accident din sistemul sanitar a fost manipulat, folosit politic de către opoziţie, sigur, este firesc, ce este nefiresc e ca partenerii de coaliţie să folosească accidente sau moduri mai puţin perfecte de a aborda o situaţie precum cele de la Foişor şi Babeş.
– În final ne-am pomenit cu un premier care îşi bate joc de munca unei echipe, pe care şi-a permis să o ”ievalueze” exact ca Tudorel Toader acum un an, acum câţiva ani.

Copyright © 2019 AT Video Creations