Connect with us

Actualitate

Deputatul Vlad Popescu Piedone a mers cu familia în Parlament, de Ziua Copilului

Published

on

016 Deputatul Vlad Popescu Piedone cu copiii in Parlament rptv.ro

Deputatul Vlad Popescu Piedone a sărbătorit Ziua Internațională a Copilului la locul de muncă, unde a mers împreună cu familia. Cei mici au fost încântați să vadă locul de muncă al tatălui și s-au fotografiat la pupitrul Parlamentului și cu agenții de pază. ” Sunt recunoscător că în fiecare dimineață am ocazia să văd zâmbetul cald al copiilor mei”, a scris deputatul, pe o rețea de socializare.

„Astăzi, de Ziua Copilului, am mers cu copiii, nepoții și soția într-o vizită la Palatul Parlamentului. Cei mici erau curioși să vadă locul unde lucrează tati și astăzi a fost ocazia perfectă, având în vedere că cei de la Poliție și Jandarmerie au pregătit și câteva surprize pentru ei.

Cu ocazia acestei zile, vreau să urez tuturor copiilor la mulți ani, să rămâneți mereu la fel de veseli și să ne încântați viețile! Sunt recunoscător că în fiecare dimineață am ocazia să văd zâmbetul cald al celor doi copii ai mei, Antonia și David!”, a fost mesajul transmis de deputatul Vlad Popescu Piedone, pe pagina sa de Facebook.

Foto: Facebook Vlad Popescu Piedone

Copyright © 2019 AT Video Creations