Connect with us

Actualitate

Viteză combinată cu inconștiență și un permis fals!!

Published

on

Fotbalistul Florinel Coman în vârstă de 22 de ani de la FCSB mergea de la Constanța spre București la volanul unui Audi A7 cu mult peste viteza legală. Când polițiștii l-au tras pe dreapta, acesta le-a arătat un permis de conducere obținut în Ucraina, document ce nu este valabil pe teritoriul României. Astfel, Coman s-a ales cu un bine meritat dosar penal și o amendă pe măsură.

”Filiera” permiselor de conducere din Ucraina este una cunoscută în România. Mulți români care nu sunt în stare să obțină permisul auto în țara noastră apelează la acte false procurate din țara vecină.

La finalul lui 2020, polițiștii din Iași recunoșteau că tot mai mulți români prezintă documente care ar fi eliberate în Ucraina. “Observăm, într-adevăr, o tendinţă de creştere, însă nu doar a permiselor falsificate, ci şi a altor documente auto.

Am identificat documente false care proveneau din Ucraina, Republica Moldova, Cipru sau Italia”, declara subcomisarul Mihai Şoric, şeful Serviciului Rutier al Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Copyright © 2019 AT Video Creations