Connect with us

Actualitate

Viorica Vasilica Dăncilă are un nou coleg la BNR. Celebrul „Tudy”, Tudor Ionescu, a prins la rândul său un loc călduţ sub conducerea lui Isărescu

Published

on

Un alt politician „marcant” din era Dragnea prinde un loc călduţ în instituţia care decide traiul românilor şi care este condusă de trei decenii de Mugur Isărescu. De această dată, Tudor „Tudy” Ionescu devine coleg cu fostul prim-ministru Viorica Vasilica Dăncilă.

Fost viceprimar al Capitalei , „Tudy” a fost angajat pe postul de consultant la biroul de economie verde. Adică tocmai alături de Viorica Vasilica Dăncilă.

Tudor Tim Ionescu este un personaj asociat de presa tabloidă cu Oana Zăvoranu și implicat în mai multe scandaluri mondene. Ionescu a fost stagiar la Parlamentul European la cabinetul lui Cristian Busoi(2009-2010) si Luis Yanez Branuevo Garcia. Absolvent de stiinte politice si al Institutului de Studii Europene, avand si un master la Bruxelles, Ionescu îl are drept naș pe Călin Popescu Tăriceanu, fost coleg de facultate cu tatăl său.

Odată cu angajarea lui „Tudy” la BNR, salariații vechi şi cu experienţă ai băncii, care au muncit din greu pentru a ajunge acolo, se trezesc deodată colegi cu o persoană pe care ai avea rezerve să o introduci în marile cancelarii financiare europene.

Copyright © 2019 AT Video Creations