(VIDEO) – Smiley debutează în film cu un rol principal. Artistul joacă alături Ada Galeş și Gina Pistol

  Vin vești bune pentru fanii lui Smiley. Cunoscutul muzician își va face debutul în cinematorafie, fiindu-i atribuit rolul principal în lungmetrajul „Odată pentru totdeauna”, o comedie cu accente dramatice, ce se va lansa în cinematografe din 25 februarie.

  „Este ceva total inedit pentru mine. A fost o provocare pentru care am avut multe dubii şi nu ştiam dacă să o accept. Eu nu mă simţeam pregătit pentru că nu aveam niciun training. Mi-am zis să mă las pe mâinile regizorului, că mă va ghida, ştiam că Iura are un talent să explice şi să-ţi inducă stările personajului.”, povesteşte Smiley.

  „Odată pentru totdeauna” este regizat de Iura Luncaşu, povestea filmului fiind inspirată din viaţa regizorului.

  „Povestea filmului redă fragmente din viaţa mea, astfel că mi-a fost uşor să creez scenele din film, până la cel mai mic detaliu. Privind din exterior povestea astăzi, în interpretarea lui Smiley, am retrăit acele momente fără stări de tristeţe sau angoasă, ci împăcat cu emoţia şi verosimilul situaţiilor”, a spus regizorul.

  Actrița Ada Galeş a câştigat un premiu Uniter pentru debut, având o carieră impresionantă atât în teatru, cât şi în film.

  Din distribuţia lungmetrajului mai fac parte Augustin Viziru, Cosmin Natanticu, Gina Pistol, dar şi Mihnea Luncaşu, fiul regizorului.

  Sursa foto: movienews.ro

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI