Connect with us

Actualitate

VIDEO | Senatoarea Diana Şoşoacă, scandal cât Casa Poporului în Parlamentul României

Published

on

Senatoarea Diana Şoşoacă a făcut scandal, marţi, în Parlamentul României, nemulţumită că nu i s-a permis să intre în sala Comisiei juridice, pe motiv că nu poartă mască de protecţie confirmă. Aceasta a îmbrâncit doi angajaţi, a ţipat şi a sunat la numărul de urgenţă 112, unde a declarat că a fost agresată. ,,Vreţi circ, vă fac circ.”, le-a spus senatoarea celor doi angajaţi.


Diana Şoşoacă a ţipat timp de mai multe minute, atât în faţa uşii, cât şi în sala comisiei. Le-a declarat jurnaliştilor că a fost învineţită la picior, în momentul în care a încercat să intre în sală, însă uşa i-a fost închisă în faţă.

Senatoarea a susţinut că masca nu o protejează împotriva COVID-19. Şoşoacă poartă o mască din plastic, transparentă, în locul unui model de mască de protecţie sanitară, din material textil.

Senatoarea Diana Șosoacă fusese chemată să dea explicații în fața colegilor juriști după ce a fost reclamată de PNL că nu respectă regulamentul Parlamentului. Atunci când a intrat în sală ţipând, membrii comisiei au părăsit sala.

Copyright © 2019 AT Video Creations