VIDEO Selena Gomez, pauză de mai mult de patru ani de la activitatea pe rețelele de socializare: Mi-a schimbat viața cu totul. Sunt mai fericită

  Artista Selena Gomez a dezvăluit, într-un interviu pentru emisiunea Good Morning America, că sănătatea ei mintală s-a îmbunătățit considerabil de când nu a mai petrecut timp pe Instagram. Ea are mai bine de patru ani de când nu a mai accesat conturile de socializare, în ultimii ani acestea fiind întreținute de o echipă specializată.

  “Mi-a schimbat viața cu totul. Sunt mai fericită, mai prezentă, mă conectez mai bine cu oamenii. Mă face să mă simt normal”, a povestit cântăreața despre decizia ei de a se distanța de social media.

  “Înțeleg cât de puternic este internetul și, în multe feluri, a făcut multe lucruri bune pentru lume. Dar nu pentru mine. Ajung la informații prin persoanele din viața mea”, a mai declarat Selena Gomez, adăugând și că a lansat o platformă de sănătate mintală, numită Wondermind, care speră să devină un spațiu în care utilizatorii să se simtă înțeleși și în largul lor.

  Cântăreața a povestit că acum ceva vreme a fost diagnosticată cu tulburare bipolară, motiv pentru care a încercat să se distanțeze de tot ceea ce simțea că nu aduce un plus în viața ei.

  “La un moment dat, Instagramul devenise întreaga mea lume, iar asta era foarte periculos. Să iau o pauză de la social media a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată pentru sănătatea mea mintală. Mi-am creat un sistem. Nici acum nu am pe mână parolele conturilor. Toată ura și comparațiile au dispărut din momentul în care am pus telefonul jos. Am clipe în care acele sentimente ciudate revin, dar am o relație mult mai bine cu mine însămi”, a declarat Selena Gomez.

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI