Connect with us

Actualitate

VIDEO Primarul Sectorului 5, petrecere și cadouri pentru copiii aflați în grija statului, de 1 iunie

Published

on

016 Cristian Popescu Piedone petrecere copii institutionalizati rptv.ro

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a petrecut Ziua Copilului alături de mai mulți copii instituționalizați. Edilul a organizat o petrecere în toată regula pentru copiii aflați în grija statului, în mai multe centre din sector. Cei mici s-au distrat, toată lumea a cântat și a dansat.

„Am preferat în această dimineață, de Ziua Copilului, să nu stau cu nepoții și să petrec câteva ore cu acești copii minunați. Deși le-am făcut doar câteva bucurii mărunte, pentru ei această petrecere surpriză a însemnat enorm.
Acești copii minunați, voioși, inocenți, cu sufletul pur și zâmbetul cald, m-au făcut să realizez cât de important este să oferi o șansă cuiva al cărui viitor este adesea umbrit de destin. Sunt lucruri de neînțeles și trebuie ca noi toți să facem tot ce putem pentru ca acești micuți să vadă și soarele, nu doar norii.
Acești copii au nevoie de sprijin, iubire și atenție. Au nevoie de îmbrățișări și mângâieri. Trebuie să îi ajutăm să crească frumos și să se bucure de viață. Să nu își piardă zâmbetul și strălucirea din ochi. La mulți ani, dragi copii! Voi sunteți bogăția și averea noastră, a tuturor!”, a scris Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, pe Facebook.

Potrivit stiripesurse.ro, Cristian Popescu Piedone, angajații DGASPC Sector 5 și consilierul local PNL Claudia Pop au pregătit cadouri și tort pentru copii.

Foto: Facebook Cristian Popescu Piedone

Copyright © 2019 AT Video Creations