Connect with us

Actualitate

VIDEO – Primarul Sectorului 5 desfiinţează construcţiile ilegale de lângă blocuri. Piedone: „Comunitatea vrea civilizaţie, nu mizerie şi şpriţari”

Published

on

Primarul Sectorului 5 le-a dat un ultimatum celor care au construit „coteţe şi zone de şpriţ” lângă blocuri. Edilul le-a transmis să le desfiinţeze în 48 de ore. În locul lor, vor fi amenajate părculeţe pentru copii şi spaţii de recreaţie pentru bunici, părinţi şi doici, a anunţat primarul Cristian Popescu Piendone, pe Facebook.

„Am fost prin câteva șantiere deschise. Să văd cum merg treburile, să aud ce-mi spun meșterii, dar să aflu și părerile cetățenilor. Că, doar, ei sunt proprietarii!
Ca ritm de lucru, anveloparea termică are ritm normal! Nu sunt întârzieri față de calendarul inițial! Este drept că locatarii sunt, în mare parte, mulțumiți! Dezobișnuiti, de trei decenii, să li se ofere ajutor de la Primărie… zic că-s multumiți! Dar… Am descoperit aspecte care nu mi-au plăcut! Nu m-au mulțumit! În special la finisaje! Le-am comunicat diriginților de șantier și sper să-și facă treaba ca la carte!

Acum ceva vreme, un cetățean suferind mi-a cerut o rampă de acces în blocul unde locuiește! Rampa este gata! A fost făcută! Dar… pentru alpiniști, nu pentru el!!
Îmi prezint scuze, om bun, în numele celor care au făcut o treabă de mântuială! Rampa va fi refăcută!!!

Pentru că 5-ul ăsta AL NOSTRU a fost, de fapt, AL NIMĂNUI…. atâția și atâția ani, observ că unii cetățeni și-au făcut cotețe pe lângă blocuri! Și zone de șpriț! Domnilor, atenție!!! ( că nu doamnele stau la băutură prin gradini și maidane) Știu că mă veți înjura berechet, dar ascultați ce vă spune Piedone: GATA CU ȘPRIȚUL LÂNGĂ BLOCURI!!! Lângă blocuri… amenajăm locuri de joacă pentru copii și spații de recreație pentru bunici, părinți, doici!!!! Pentru mine… EI CONTEAZĂ!!!
Așa că TOATE COȘMELIILE de pe lângă blocuri… DISPAR! AVEȚI 48 de ore la dispoziție să le strângeți, să vă luați placajele, tablele, carabalâcul de șpriț și să le duceți unde vreți! Dar… dincolo de Sectorul 5, desigur! De luni încolo… le va ridica primăria și le va duce direct la gunoi!

Nu se poate, așa! Fiți responsabili pentru comunitate! Fiți civilizati! Fiti modele de succes pentru copiii din jurul dumneavoastră!!! SECTORUL 5 NU MAI ESTE AL NIMĂNUI! ACUM… ESTE AL COMUNITĂȚII! ȘI COMUNITATEA VREA CIVILIZAȚIE, NU MIZERIE ȘI ȘPRIȚARI! Cu voia lui Dumnezeu, muncim in continuare! Și încercăm să facem imposibilul… posibil!”, a scris primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, pe Facebook.

Foto şi video: Facebook Cristian Popescu Piedone

Copyright © 2019 AT Video Creations