Connect with us

Actualitate

VIDEO – Primarul Piedone: Uşa mea e mereu deschisă pentru copiii din Sectorul 5

Published

on

În ziua deschiderii noului an şcolar, primarul Cristian Popescu Piedone a transmis că uşa sa de la Primărie va fi mereu deschisă pentru toţi copiii din Sectorul 5. Edilul a participat la festivităţile de începere a şcolii la Liceul Gheorghe Lazăr, alături de prim-ministrul Florin Cîţu şi de ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu. „Florin a făcut destulă școală, cât să știe exact ce înseamnă ȘCOALA ANULUI 2021”, a scris Piedone pe Facebook, cu referire la premier.

„Astăzi am avut onoarea să fiu printre cei mai buni!
Astăzi… Piedone, bătrân, s-a întâlnit cu bobocii! Și… a fost fericit!
Pe câțiva dintre ei i-am ținut de mânuțe! Am vorbit despre desene și despre… doamna. Așa… la per-tu, ca-n povestea din mințile noastre! Și… a fost frumos!
Domnișoarelor, doamnelor, domnilor: Știți cât de frumosi sunt ? Frumosi și isteți! Sunt parte dintr-o poveste cu viitor bun! GARANTEZ!
I-am privit! I-am privit și, SINCER, sunt FERICIT! SIMT CĂ PRIN EI, ȚARA ACEASTA ARE UN MARE, MARE VIITOR!
Acești copii sunt… nativ tehnologic! Prin ei… România are viitor bun!!! Să credeți mereu în ei! Să nu-i împiedicați niciodată să zboare, să viseze, să judece, să aleagă!!!! Să-i ajutați să izbândească!!!
Dar… să trecem la ADOLESCENȚI! Să trecem la… VIITORUL DE MÂINE!!! Hmm… Domnișoarelor, doamnelor, domnilor… adolescenții din familia noastră sunt… WOW. Sunt CEI MAI BUNI DINTRE CEI BUNI.
Ei sunt viitorul de mâine! Știu ce spun! Dumnezeu, Domnul, să ii ocrotească așa cum știe! Asta-mi doresc!

Pentru toți copiii din Sectorul 5, primarul Piedone spune: AVEȚI MEREU DESCHISĂ UȘA PRIMĂRIEI ȘI A PRIMARULUI PIEDONE! Arătați carnetul de elev și… veniți, oricând, să vorbim! Vă iubesc și vă stimez!
Să aveți un an școlar perfect, fix ca-n visurile voastre toate! Să fiți puternici, demni și iubitori!

Si… dacă finalul poveștii noastre de astăzi este cu primul ministru al României în peisaj… este TOCMAI pentru că ne ajută să facem imposibilul… posibil! În administrația locală nu este loc de politică, dragii mei! Aici… este despre oameni! Și despre investiții! Iar Florin a făcut destulă școală, cât să știe exact ce înseamnă ȘCOALA ANULUI 2021! „, a scris primarul Cristian Popescu Piedone, pe pagina sa de Facebook.

Foto şi video: Facebook Cristian Popescu Piedone

Copyright © 2019 AT Video Creations