Connect with us

Actualitate

VIDEO – Primăria Sectorului 5 readuce la viaţă zona verde din preajma fostei fabrici Autobuzul. Piedone: Pe 19 august îl finalizăm, pe 20 ne jucăm!

Published

on

167 Piedone parc nou rptv.ro

Primăria Sectorului 5 a demarat lucrările la refacerea unei zone verzi de pe strada Verigei, în apropierea fostei fabrici Autobuzul. Aici vor apărea un loc de joacă şi o grădină cu spaţii de recreere şi de odihnă. Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a mers în zonă, a discutat cu locuitorii şi a trasat termene pentru finalizarea lucrărilor. De asemenea, edilul şi-a exprimat nemulţumirea pentru felul în care s-a degradat zona, din cauza lipsei de interes din partea fostelor administraţii.

„Bucureștiul sălbatic există și-mi provoacă migrene!Am ajuns la Verigei! Pe lângă defuncta fabrică Autobuzul, granița cu 4… Deceniile în care primăria a ignorat oamenii și locul… au transformat un pâlc de verdeață în jungla urbană! Mizerabilă! Am pășit atent să nu calc pe lighioane! Dragilor, păstrăm pomii sănătoși, eliminăm boscheții și jegul!

Amenajăm o grădină cu spații de recreere, de odihnă! Nu uitam nici animăluțele de companie! Ne gândim și la mașinile oamenilor și, desigur, la cei mai mici din familie! Pentru că facem un loc de joacă… așa cum știe Piedone!Păi am găsit în zona asta… patru leagăne din vremea pionierilor și o pârloagă cu iz de urină! Da, da!

Nu merge așa! Trimitem fiarele la muzeul indolenței și-al nesimțirii! Facem parcare pe maidanul lui! Și… amenajăm loc de joacă modern, cum scrie în povești, acolo unde m-am ferit de lighioane!Dragi copii, dragi bunici, dragi părinți: Pe 19 august îl finalizăm, pe 20… ne jucăm!

Pe 20 august vom alunga, oficial, sălbăticia de la Verigei!Să nu uit: Părinte… sărut mana pentru limonada cu miere! Mulțam!

Facem Sectorul 5 ca Soarele cel Sfânt de pe cer! „, a scris pe Facebook primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Foto şi video: Facebook Cristian Popescu Piedone

Copyright © 2019 AT Video Creations