Video – Prețuri de 11 ori mai mari la Primăria Târgoviște. Laurențiu Gîdei (PSD): Sunt convins că foarte mulți primari sunt în aceeași situație

  Problema facturilor uriașe rămâne fără rezolvare. Primarii din orașele țării continuă să se plângă de facturile crescute pentru energie, unde școlile și spitalele primesc prețuri dublate sau chiar triplate față de consumul obișnuit.

  La primăria orașului Târgoviște, edilul susține că prețurile pentru blocurile ANL au venit chiar de unsprezece ori mai mari, iar pentru spital și școli prețurile au fost dublate.

  „La același consum diferența rezidă exclusiv în acest tarif majorat de aproape unsprezece ori. Noi vom contesta aceste facturi, vom încerca să stam de vorbă cu furnizorul și să vedem ce putem face”, a declarat primarul orașului Târgoviște, Cristian Stan, la Realitatea Plus.

  În contextul acestor discuții, social democratul Laurențiu Gîdei, invitat în platou, a susținut că mulți primari se află în aceeași situație.

  „Colegul de partid are tot dreptul să fie furios. Sunt convins că foarte mulți primari sunt în aceeași situație. E interesant și nu am înțeles cum la școli și spital i-au venit facturile dublate, iar la ANL-uri i-au venit de 11 ori mai mari”, a transmis deputatul PSD, în cadrul emisiunii 100% de pe Realitatea Plus.

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI