Connect with us

Actualitate

VIDEO – Piedone, dialog la înălțime cu locuitorii din sector. Primarul a urcat pe schele, să se asigure că firmele care anvelopează blocuri respectă termenele agreate

Published

on

166 Cristian Popescu Piedone pe schela rptv.ro

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a mers miercuri să verifice cum se desfășoară lucrările de anvelopare a blocurilor din sector. A urcat pe schelă, a discutat cu muncitorii, cu locatarii și cu reprezentanții constructorilor. Edilul a promis că va fi la înălțime în fiecare zi, până se vor încheia lucrările.

” Mi-am propus să verific personal cum se lucrează pentru anveloparea termică! Urc și pe schele, nu-i bai! Astăzi… am purtat un altfel de dialog cu cetățenii! La înălțime! Motivul este simplu: dacă primăria plătește un serviciu contractat, îl vreau realizat în termenul stabilit! Simplu, nu? Suntem prea săraci să ne mai batem joc de noi, fraților! Bănuții pe care îi avem în pușculița familiei noastre mari trebuie să îi cheltuim cu cap! Nu pe lăutari, nu pe himere! Dragilor, vă rog să mă scuzați că vă voi mai trece pe lângă ferestre! Dacă aveți să-mi transmiteți ceva, dacă doar vreți să schimbăm o vorbă, două… sunt la dispoziția dumneavoastră! Voi fi zilnic pe schele și mă voi asigura că se lucrează conform contractelor parafate! Facem Sectorul 5 ca Soarele Sfânt de pe cer! Așa să ne ajute Bunul Dumnezeu! „, a scris edilul, pe Facebook.

Șantierele în cauză sunt întârziate de litigiile create de fostele firme care s-au ocupat de reabilitare. Mai mult, edilul a constatat că și lucrările efectuate de acestea sunt defectuoase și prezintă un real pericol pentru siguranța cetățenilor. Piedone a explicat că au fost trei firme care au ridicat schelele, au primit unele sume, apoi și-au luat sculele și au plecat. Oamenii i s-au plâns, de altfel, că stau de prea mult timp cu ferestrele acoperite din cauza lucrării.

O locatară care l-a văzut pe schelă a și glumit cu primarul Sectorului 5 și i-a transmis că îl știa „mai mare”. Piedone a intrat în jocul femeii și i-a răspuns că dacă ar mai fi avut kilogramele în plus, nu ar mai fi putut urca pe schelă.

Edilul a vorbit și cu șeful de șantier, căruia i-a transmis foarte clar că nu acceptă altfel de lucrări decât de calitate, pentru confortul și siguranța oamenilor. Primarul și-a luat angajamentul în fața locatarilor că aceste lucrări vor fi finalizate de noua firmă în cel mult 40 de zile.

Foto și video: Facebook Cristian Popescu Piedone

Copyright © 2019 AT Video Creations