Connect with us

Actualitate

VIDEO – Piedone: Culoare, zâmbet și fericire pentru copiii Ferentariului

Published

on

136 Cristian Popescu Piedone Parcul Ferentari rptv.ro

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a participat duminică la inaugurarea noului Parc Ferentari, complet modernizat. Evenimentul a fost organizat la fix o lună de la demararea de urgență a reabilitării locului de joacă pentru copii.

„Parcul Ferentari arăta ca şi cum ar fi fost părăsit de decenii. Şi cam aşa era. Nimeni nu a făcut nimic pentru a-l moderniza. Am decis să reabilităm de urgenţă acest loc de joacă. Copiii din zonă merită să aibă un parc sigur şi modern.”, a transmis edilul.

În locul de joacă, asfaltul era crăpat, toate erau ruginite și nu era nici urmă de coșuri de gunoi. Acum, copiii au la dispoziție tobogane, leagăne și un teren de mini-fotbal, iar pentru adulți au fost amenajate o zonă de fitness și bănci noi.

„Până mai ieri, era o vorbă: În Ferentari, soarele răsare doar dacă-l plătești… Hmm… Am încă în minte cronicile media de după alegeri… Cum că m-au ales cei fără de carte, fără de școală! O minciună, desigur! Dar… atunci mi-am spus că voi face grădină cu flori pentru toți oamenii buni, cu sau fără carte, domiciliați în casa aceasta mare, numită Sectorul 5! Și încerc să îmi îndeplinesc misiunea pe care mi-a încredințat-o Dumnezeu! Astăzi, dragilor, am luminat cu bucurii de copii un loc uitat de ani și ani de zile: Inima Ferentariului! Împreună cu echipa mea formidabilă, care să mă ierte că o mai cert uneori, am amenajat o oază de fericire! Nu este cine știe ce, dar am încercat! Am încercat să aducem culoare și zâmbet și fericire pentru copiii Ferentariului, pentru părinții lor, pentru copiii din noi! Nu ne oprim aici, desigur! Continuăm! Continuăm să facem Sectorul 5 ca Soarele Sfânt de pe cer! Vă iubesc așa cum știu, oameni buni!”, a scris primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, pe pagina sa de Facebook.

Foto și video: Facebook Cristian Popescu Piedone

Copyright © 2019 AT Video Creations