Connect with us

Actualitate

VIDEO – Piedone a împărţit apă în „tramvaie de pe vremea lui Pistruiatu”

Published

on

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a împărţit apă oamenilor care circulau cu „tramvaiele-cuptor”. Împreună cu poliţiştii locali, edilul a luat la pas vehiculele despre care spune că sunt „de pe vremea lui Pistruiatu”. Oamenii au fost încântaţi să primească fiecare câte o sticlă de apă, ca un pic de umbră în atmosfera sufocantă din tramvaie.

„Împreuna cu polițiștii locali am împărțit apă prin tramvaiele-cuptor! În alea fără aer condiționat, de pe vremea lui Pistruiatu’! Da, da… În alea mâncate de rugină!!! În care nu călătorești, ci… faci saună!!!
Fraților, a fost și va continua să fie, caniculă! 36 – 38 de grade la umbră, și mâine după prânz!
Arde aerul! Protejați-vă!
Am o rugăminte, vă rog: Dacă aveți în preajma dumneavoastră persoane cardiace… rugați-le să nu-și facă drum, mâine după prânz, nici măcar până la piață! Pot merge la farmacie și la cumpărături dimineața, seara…
Arșița asta e periculoasă, oameni buni!
Să ne auzim sănătoși!” a scris edilul, pe pagina sa de Facebook.

În postare, Cristian Popescu Piedone şi-a exprimat nemulţumirea faţă de persoane care au criticat-o pe femeia căreia primarul i-a dat o tarabă, în mod gratuit, să-şi vândă produsele muncite cu multă trudă.

” Măi oameni buni…
Poate ajunge mesajul acesta la cei care o muștruluiți pe mama Niculina!
Măi fraților… Așa am ajuns? Vă încurcă femeia asta căreia i-am dat gratuit taraba? S-a îngustat pământul? Nu mai aveți loc de voi? Nu mai aveți suflet???
O înjurați pentru că nu-l suportați pe Piedone? Are vină femeia aceasta? Ce vină? Vă ia aerul din… “aerele” voastre? E țărancă și voi sunteți orășeni??? Serios???
I-ați văzut palmele???
Sau i le-ați văzut și nu v-au plăcut că sunt tocite de muncă???
Înjurați-l pe Piedone! Facebook-ul e larg, vast… Scrieți acolo ce vreți! Înjurați-mă cum știți să o faceți! Dar, va rog, lăsați femeia în pace!
Îmi este, sincer, rusine pentru rușinea voastră! „, a mai scris cu năduf primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, pe Facebook.

Foto şi video: Facebook Cristian Popescu Piedone

Copyright © 2019 AT Video Creations