Connect with us

Actualitate

VIDEO – O stână ilegală de la periferia Sectorului 5, desființată. Cristian Popescu Piedone: În locul stânei vor fi flori

Published

on

067 Piedone stana ilegala rptv.ro

Un crescător care amenajase o stână pe domeniul public, la periferia Sectorului 5, a fost somat să mute animalele. Primarul Cristian Popescu Piedone a mers în inspecție aici și în alte zone din sector, și a promis că va reveni peste o săptămână, când construcția va fi dezafectată, iar în locul ei vor fi plantate flori.

Edilul primise mai multe sesizări privind creșterea de animale domestice pe domeniul public. Crescătorul amenajase un țarc, unde avea mai multe capre și oi. Oamenii din zonă erau exasperați atât de mirosul care venea dinspre stâna ilegală, cât și de imaginea pe care o aveau lângă blocuri.

” Dragilor… am găsit-o pe Bisisica! E flotantă, fără voie, la noi în sector. Are vreo 60 de surate! De ceva timp, parfumează câmpul de la periferie cu damf de șuba! Și pentru cetățenii onești care trăiesc prin zonă… nu miroase bine! N-am nimic cu oaia! Am copilărit cu animale în bătătura bunicii. La țară! Aici însă… este Sectorul 5! Capitala! Ne-om trage din Bucur, dar Bisisica, Zambilica… vor trebui să-și mute lâna la țară!

Pe 13… în locul stânei vor fi flori! (Am convenit cu ciobanul, n-am amendat, am constatat, ne-am strâns mâna, am plecat). Am dat și de-o iapă cu mânz! Erau condamnate la arșiță și sete, de doi venetici! Și lor le-am cerut să-și ducă animalele unde vor crede, dar nu aici, în 5! Am găsit și un covor Vuitton într-o baracă insalubră! Fake, desigur! Până la peisaj… mi-au mai ieșit în cale capre, cai, căruțe!

Dragii mei, fraților: Așa, NU! Suntem în Pampas? Ne jucăm de-a apașii? Suntem în junglă? Se toarnă vreun film despre vestul sălbatic? Am luat-o razna?

De astăzi, Poliția Locală, Poliția Animalelor, Mediul, Salubrizarea, Spațiile Verzi… scapă periferia Sectorului 5 de infecție și de mizerie! Ce a fost… a fost! S-a dus! Cetățenii Sectorului 5 merită confort urban! Oaia, calul, capra… la ferme sau la Zoo! Nu vreau sălbăticie în Sectorul 5!

Să fiți sănătoși!

Apropo: Cei care au permis acumularea mizeriei pe terenurile lor… au fost amendați de către inspectorii de Mediu! Cei care vor fi găsiți mâine, poimâine, cu aceleași pasiuni… la fel vor păți! Și, desigur, stâna, oile, caii, caprele, barăcile, gunoaiele, infecția, căruțele… vor dispărea definitiv din Sectorul 5!

Peste 10 zile, periferia sălbăticită de impasibilitatea funcționarilor noștri își va recăpăta florile cuvenite! Cu respect, Piedone! „, a scris primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, pe Facebook.

În timpul vizitei la periferia Sectorului 5, edilul a descoperit și mai multe terenuri private pe care erau depozitate deșeuri ilegal. Proprietarii au fost somați și amendați. „S-au aplicat opt somații conform H.C.G.M.B nr. 121/2010, cu termen de 10 zile spre soluționare și cinci sancțiuni în valoare totală de 7500 lei.”, au transmis reprezentanții Primăriei.

Foto și video: Facebook Cristian Popescu Piedone

Copyright © 2019 AT Video Creations