Video: Nicolae Ciucă Dezvăluie Planul PNL: Neimpozitarea Pensiilor Sub 3.000 de Lei, un Beneficiu pentru Un Milion de Pensionari

Video: Nicolae Ciucă Dezvăluie Planul PNL: Neimpozitarea Pensiilor Sub 3.000 de Lei, un Beneficiu pentru Un Milion de Pensionari

Președintele PNL aduce în discuție o inițiativă importantă: scutirea de impozit a pensiilor sub 3.000 de lei, cu un impact bugetar lunar de aproximativ 152 de milioane de lei.

de editor.rptv
0 comment
neimpozitarea pensiilor

Președintele PNL și al Senatului, Nicolae Ciucă, a deschis discuții despre o potențială inițiativă legislativă care vizează neimpozitarea pensiilor mai mici de 3.000 de lei. Conform declarațiilor sale, această măsură ar aduce beneficii aproximativ unui milion de pensionari, iar impactul financiar lunar estimat este de aproximativ 152 de milioane de lei.

Ciucă a subliniat importanța acestei inițiative pentru a sprijini categoria pensionarilor cu venituri mai modeste, menționând că această propunere a fost adusă în discuție în cadrul coaliției.

“Am vrut să discutăm această măsură în coaliție pentru că, conform estimărilor noastre, aproximativ un milion de beneficiari s-ar încadra între 2.000 și 3.000 de lei la pensie. Este un demers menit să aducă un suport financiar semnificativ pentru această categorie de pensionari cu venituri mai modeste”, a declarat Ciucă într-un interviu recent.

Citește și despre Nicolae Ciucă Anunță Decizia PNL: Nicușor Dan Nu Va Avea Susținerea Partidului pentru Primăria Capitale

Impactul bugetar al acestei propuneri este evaluat la aproximativ 152 de milioane de lei pe lună. Președintele PNL a subliniat că această inițiativă vine în contextul eforturilor de a îmbunătăți condițiile de trai ale pensionarilor și de a răspunde nevoilor financiare ale celor cu venituri mai mici.

În concluzie, Nicolae Ciucă a evidențiat importanța dezbaterilor și colaborării în coaliție pentru a găsi soluții eficiente și echitabile pentru beneficiul cetățenilor. Neimpozitarea pensiilor sub 3.000 de lei reprezintă un pas spre asigurarea unei protecții financiare sporite pentru pensionarii cu venituri mai modeste.

You may also like

Lasă un comentariu

RPTV - Sursa ta de stiri de incredere.

Copyright © 2023 RPTV