VIDEO | Netflix anunţă sezonul doi al succesului global „Squid Game”/„Jocul calamarului”

  Serialul-fenomen, „Squid Game” va avea un al doilea sezon, a anunțat oficial Netlix. Compania a confirmat știrea duminică, oferind în același timp câteva indicii despre ceea ce va urma în drama coreeană de succes.

  „Squid Game” a devenit cel mai vizionat serial Netflix când a fost lansat în septembrie. Serialul spune povestea concurenților săraci care joacă jocuri din copilărie pentru șansa de a-și schimba viața în schimbul unor sume mari de bani.

  A inspirat nenumărate meme și costume de Halloween, a dat startul vânzărilor de treninguri verzi și a scos la iveală amploarea crizei datoriilor personale din Coreea de Sud.

  Duminică, scriitorul și regizorul Hwang Dong-hyuk a dat câteva detalii despre cel de-al doilea sezon al serialului într-un mesaj lansat de Netflix.

  Personajele Seong Gi-hun și Front Man se vor întoarce, a spus el, iar „omul în costum cu ddakji s-ar putea întoarce”, făcând referire la personajul misterios interpretat de actorul Gong Yoo.

  „Va apărea și iubitul lui Young-hee, Cheol-su”, a adăugat el. Young-hee este o păpușă animatronică ce detectează mișcarea care a apărut într-unul dintre jocuri – Red Light, Green Light – și a devenit rapid un simbol al serialului.

  Netflix nu a spus când va fi lansat noul sezon, dar Hwang a estimat anterior că ar putea ajunge în 2023 sau 2024.

  Cel de-al doilea sezon poate să nu fie sfârșitul „Squid Game”; în ianuarie, co-CEO-ul Netflix, Ted Sarandos a spus că „universul Squid Game tocmai a început”.

  Sursa foto: Captură YouTube

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI