Connect with us

Actualitate

VIDEO – Modernizări pe bandă rulantă, în Sectorul 5 al Bucureștiului

Published

on

116 Piedone pe scuter prin sector rptv.ro

Elevii Școlii Generale nr. 135 se vor bucura, în perioada următoare, de noua sală de sport. În Parcul Ferentari se amenajează un nou loc de joacă pentru copii, lângă care vor exista și locuri de parcare. Acestea, dar și alte lucrări din sector, începute în ultima perioadă, au fost inspectate de primarul Cristian Popescu Piedone, care s-a deplasat… tot pe scuter.

„Am o veste bună pentru voi, oameni dragi! În Sectorul 5 se muncește! După 30 de ani de ignoranță și nepăsare, în Sectorul 5 are loc o adevarată schimbare la față! În urma vizitei de lucru de astăzi mi-am făcut o imagine de ansamblu a lucrărilor din sector și vreau să-i anunț pe cetățeni că Sectorul 5 evoluează… se înalță! Iar acest lucru se datorează, în cea mai mare măsură, vouă, cetățenilor, care mi-ați acordat sprijinul și încrederea necesară, pentru a vă aduce, odată cu venirea mea în funcția de primar, o schimbare reală și, tot cu ajutorul dumneavoastră, o schimbare trainică.”, a declarat edilul Cristian Popescu Piedone.

După ce a verificat toate lucrările din teren, primarul Sectorului 5 a concluzionat că toate se încadrează în graficul agreat și că se vor încheia până la 30 iunie. Edilul a transmis, într-o postare pe o rețea de socializare, că există și alte proiecte în plan, care vor schimba fața sectorului.

„Sală de sport pentru elevii Școlii Generale 135. Un nou loc de joacă pentru copii în Parcul Ferentari. Și locuri de parcare lângă el. Alte locuri, altă parcare, facem pe strada Pecineaga, nr. 81. Mai e puțin și e gata!
Și la intersecția străzii Sălaj cu alea Bacău, așijderea. Tot parcare amenajăm!Muncim și încercăm să aducem confort și speranță în acest sector minunat, plin cu oameni buni!
Lucrăm, deja, să amenajăm loc de joacă și pe strada Posada! Plus zonă fitness în locul barăcilor acelea urâte și insalubre care au bântuit zona ani și ani de zile!
Știu… Parte dintre comentarii vor fi iar pigmentate/sufocate cu injurii! Nu-i bai!
Apropos: Lucrăm și la Cotroceni! Chiar așa! Cu sapa, nu cu mapa, desigur. Modernizăm părculețul de lângă facultatea de Medicină și Farmacie. Că nu-i mai dăduse nimeni o sapă și-o vopsea din ‘86-‘87, cred.
Muncim și pe Jean Clunet. Știu… mulți n-aveți habar că există și locul acesta în familia noastră! Vă spun însă că sunt oameni buni și frumoși acolo. Și merită o oază de relaxare… Nu este cine știe ce… Doar așa cum poate să o facă echipa lui Piedone.
Am un mesaj și pentru frății din Arbănași! Dragilor, fiți liniștiti! Ne-am întâlnit, ne-am cunoscut, ne-am zâmbit și am discutat! V-am promis că facem și… facem! Parcare, loc de joacă și teren de sport, așa-i? Pe 30 iunie, cel târziu, dragii mei, sunt gata!
Epilogul zilei este despre cele 12 blocuri aflate în plină reabilitare termică! În 60 de zile am zis că vor fi gata! Și așa va fi! Apropos: cei care locuiți în ele veți avea și o surpriză la final! Iar reabilitarea blocurilor va continua în toate cartierele, desigur! Știu care sunt prioritățile și mergem mai departe așa cum va dori Dumnezeu, prea Bunul!
Să fiți iubiți, fericiți, liniștiti și sănătoși! Cu voia lui Dumnezeu, dragilor, o să facem Sectorul 5 cum nu vă imaginați!”, a scris pe Facebook Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Foto și video: Facebook Cristian Popescu Piedone

Copyright © 2019 AT Video Creations