Connect with us

Actualitate

VIDEO – Locuri de joacă noi, bănci pentru pensionari şi parcări, în zona Sebastian, din Sectorul 5

Published

on

Zona Sebastian din Sectorul 5 al Capitalei a fost modernizată. „Unde erau buruieni și maidan, astăzi sunt flori, arbuști, pomi şi verdeață”, a scris pe Facebook primarul Cristian Popescu Piedone, care a prezentat şi o filmare făcută în Promenada Sebastian.

„Am redat populaţiei din zona Sebastian peste 2000 m de spaţiu verde. Am plantat peste 85 de arbori şi 650 de arbuşti pereni. Am creat o vegetaţie. S-au pus două fântâni arteziene pentru nişte spaţii de recreere. „, a transmis primarul Sectorului 5, prin intermediul clipui postat pe pagina sa de Facebook.

„Este minunat. Îi mulţumesc domnului primar. Şi eu şi soţul meu acuma ne plimbăm de drag pe aici. Avem bănci noi, avem fântânele care să ne răcorească, pomi…”, a spus o localnică.

” Am alungat încă o pârloaga din Sector!
De acum… nu ne mai sperie Bau-bau prin Sebastian! Nu mai miroase a hoit și-a…
Unde erau buruieni și maidan… astăzi sunt flori, arbuști, pomi, verdeață! Acum… avem incă o bucată de civilizație!
Copiii cartierului se bucură de locuri noi de joacă! Pășesc pe tartan, nu prin praf și colb… ca altădată! Acum… trăiesc o altă poveste! Sunt fericit pentru bucuria lor! Până la urmă… zâmbetul lor este tot ceea ce contează!
Sincer, peisajul este frumos! Îmi place! Îmi place să privesc seniorii pe bănci, la sosea! Îmi place să văd bunici care isi plimbă nepoții! Îmi place să văd familii fericite! Și le multumesc tuturor celor care au făcut posibil acest loc!
N-am uitat nici șoferii!
Nu-i cine știe ce, dar din cele 150 de locuri de parcare… vreo 60 sunt noi!
Apropos: La cererea publicului, Promenada Sebastian va avea și toaletă ecologică automată, modernă.
Cu pași mărunți, mergem spre normalitate! Cu permisiunea dumneavoastră, am, totuși, o rugăminte: Vă rog să nu distrugeți și să nu murdăriti oaza aceasta de liniște! Este blazonul Sebastianului, de acum încolo!
Va fi păzit acest loc, permanent! Dar, rogu-vă: Aveți grijă de el!
ÎMPREUNĂ, FACEM IMPOSIBILUL… POSIBIL.”, a scris primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, pe pagina sa de Facebook.

Foto şi video: Facebook Cristian Popescu Piedone

Copyright © 2019 AT Video Creations