VIDEO – Laurențiu Gîdei (PSD), despre compensarea la energie: Legea trebuie aplicată

  Deputatul PSD Laurențiu Gîdei a declarat luni, în contextul situației creșterii tarifelor energiei electrice, că cineva trebuia să răspundă pentru aceste situații, însă legea nu a fost aplicată. Parlamentarul și-a exprimat îngrijorarea pentru situația în care se află foarte mulți români, firmele și economia în general, din cauza prețurilor “nejustificate”.

  „Legea trebuie aplicată. Bineînțeles că înainte tot spuneau când se vorbea de compensări și de legile care au încercat să ajute oarecum populația prin scădere, pentru că trebuiau acoperite undeva. Sunt două ministere care trebuiau să plătească ”, a spus Laurențiu Gîdei la Realitatea Plus.

  Acesta a afirmat că situația în România ar fi fost diferită dacă tot sistemul energetic ar fi deținut de statul român.

  „Știți ce ușor ar fi fost ca tot sistemul energetic pe care îl înțeleg foarte puțini din România să fie al statului român? Și producători, și transportatori, și distribuitori, și furnizori… era forte bine! Din păcate, din nefericire, pe producție suntem majoritari ai statului român, pe furnizare distribuție suntem minoritari.

  Știți prea bine că sunt marii jucători europeni în piața românească iar interesele sunt foarte mari”, a transmis deputatul Laurențiu Gîdei.

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI