VIDEO | ÎNTÂLNIRE pe aeroportul din Viena între George Simion și ministrul Virgil Popescu. Schimbul de replici dintre „TROMPETA RUSEASCĂ” și „HOȚUL DE LA ENERGIE”

  Virgil Popescu depune a treia plângere penală împotriva lui George Simion după ce liderul AUR a făcut un nou scandal la aeroportul din Viena, atacându-l pe ministrul Energiei. Cei doi au avut un schimb de replici dure, iar dialogul a fost transmis în direct pe Facebook.

  George Simion a transmis în direct, duminică după-amiază, timp de peste o oră, imaginile de pe aeroportul din Viena, unde se afla și ministrul Energiei, Virgil Popescu.

  „Aeroportul din Viena, ministrul Energiei, venit într-o vizită privată la stăpânii de la OMV”, a spus George Simion. 

  „Ia să vă arăt banditul! Acest bandit nu altul. Acesta, nu a venit la moțiunea simplă. Am făcut toate demersurile, să nu credeți că ne place să identificăm miniștri pe aeroporturi străine. Nu a venit la moțiunea simplă, crede că scapă de Simion. De ce ți-e frică nu scapi, amice!”, a comentat Simion, pe parcursul transmisiunii. 

  Acesta a folosit în repetate rânduri expresia „hoţul Virgil” spunând: „L-am întrebat ce face aici şi a zis că e într-o vizită privată”, Simion a continuat să comenteze şi să citească şi comentarii ale celor care îl urmăresc pe rețeaua de socializare. 

  „Ce credeți, că nu mai există niciun alt om care să conducă sectorul energetic în România? Altceva nu pot să-i fac decât să vă arăt, fraților, pe unde umblă Virgil”, mai spune George Simion. 

  Transmisiunea lui George Simion are loc la o zi după ce ministrul Energiei a lansat un atac dur la adresa liderului AUR, pe care l-a catalogat drept „trompetă rusească”

  „El e trompetă de la Iran. Cu Iranul! Tot cu Rusia”, a mai spus Simion, fără a face alte precizări. 

  Agasat, ministrul Energiei i s-a adresat liderului AUR: 

  „Băi, trompetă rusească! Te-a trimis Putin la Viena, la cumpărături? E treaba mea ce căutam, dar ce cauţi tu? Te-a trimis Putin aici, trompetă rusească! Bă, Iuri, bă! Cred tu ai fost la ruşi acum”, i-a spus, din mers, ministrul deputatului AUR, după ce Simion l-a urmărit timp de câteva minute prin aeroport. 

  Întrebat ce face la Viena, Virgil Popescu i-a răspuns liderului AUR: „E treaba mea privată”

  „Mă, Iuri, mă! Paşol, mă, na turbinca, mă Iuri! Băi trompetă! Eşti o trompetă rusească! Eşti o trompetă, eşti trompetă rusească, asta e!”, i-a mai spus ministrul Energiei lui Simion. 

  După alte câteva minute în care a fost urmărit și filmat prin aeroportul din capitala Austriei, timp în care Simion comenta, afirmând că toată săptămâna a încercat să-l contacteze pe ministrul Popescu, dar acesta „nu merge la minister să muncească” i-a spus acestuia: „Eşti mincinos ordinar! Ordinar de-a dreptul!”

  Câteva minute mai târziu, Simion s-a plâns, pe înregistrare, că ministrul l-a „jignit în mai multe feluri”

  Urmărirea prin aeroport a continuat şi după ce ministrul Energiei a trecut de punctul de control al paşapoartelor. 

  Transmisiunea live a durat în total peste o oră şi 35 de minute. 

  „Trompetele ruseşti au început să falseze, încercând să vă spargă timpanele, că poate aşa nu se aude disperarea. De aceea aş dori ca trompetele ruseşti să răspundă la câteva întrebări legitime: cu ce cărbune ar putea funcţiona o termocentrală pe huilă, în condiţiile în care întreaga producţie de huilă a României asigură funcţionarea centralei de la Paroșeni doar pentru 2 – 3 zile pe săptămână? Trompetele ruseşti ar răspunde: Rusia!!! Rusia!!! Rusia!!!”, a scris ministrul pe Facebook. 

  De-a lungul timpului, între ministrul Energiei şi liderul AUR au avut loc mai multe dispute şi tensiuni. 

  Sursa foto: Arhiva Rptv

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI