Connect with us

Actualitate

VIDEO – Înregistrare BOMBĂ de la PNL Sector 2! Monica Anisie, acuzată de șantaj și amenințare

Published

on

246 Scandal PNL S2 2 rptv.ro

Site-ul jurnalist.ro a publicat o înregistrare în care o persoană din cadrul PNL Sector 2 și angajată într-o funcție publică, sună la „centru” și se plânge că ar fi fost șantajată și amenințată cu demiterea și cu instrumentarea unui dosar la Agenția Națională de Integritate (ANI). Acuzațiile persoanei în cauză sunt la adresa șefei PNL Sector 2, Monica Anisie.

– Avea pe un bilețel numele meu, al lui Cristi. Mi l-a arătat, că a sunat-o cineva și i-a zis că eu și cu Cristi votăm cu dumneavoastră și m-a luat direct și mi-a zis că îmi va băga dosarul cu celeritate, ca să mă decadă din funcția publică.
– Cine a putut să vă spună așa ceva?
– Păi ea.
– Doamna Monica Anisie? Deci a putut să vă spună așa ceva.
– Păi ea m-a dat la ANI. Ea personal. Da, ea m-a dat. Eu știu sigur.
– Doamne, Doamne, Doamne!
– Eu știu sigur că ea m-a dat la ANI, pentru că eu am făcut niște presiuni în interior la ANAP (…) Ea personal, ca să fiu monedă de șantaj.

Sursa: YOUTUBE DAN BUCURA

Persoana care se plânge la telefon susține că a aflat informația de la cineva care i-ar fi jurat în biserică. În timpul discuțiilor, au fost prezentate și informații care, dacă ar fi probate, s-ar încadra în categoria traficului de influență.

– Da, dosarul meu Monica Anisie îl gestionează. Cunoaște pe cineva acolo, mi-a și zis. Pe directoare.
– Ce directoare cunoaște? Ce directoare?
– Nu știu. Nu mi-a zis.

Persoana în cauză explică, în timpul discuțiilor, că și-a verificat dosarul la ANI și că inspectorul de integritate i-ar fi spus că ar urma să intre în lucru spre sfârșitul anului sau în 2022.

– Dar nu asta e problema. Eu pot să-i zic în continuare că o votez pe ea, cum mi-a zis și Ludovic, și să-i dau o poză. Dar de votat nu o votez. Asta este în mod evident. Dar ea e convinsă că eu nu votez cu ea.

Potrivit înregistrării, Monica Anisie ar fi chemat-o la negocieri.

– Da, că îmi propune nu știu ce…
– Ce anume?
– Să vin marți acolo, seara, că vine Cîțu, că nu știu ce, și că de față cu Cîțu îmi garantează ea că Bostan mă pune nu știu cum, că a trecut la Bostan la Cîțu…

Scandalul vine în contextul alegerilor pentru filiala Sector 2 a PNL. Pentru conducerea organizației candidează fostul ministru al Educației Monica Anisie și Oana Nicolescu, șefa DSP București, care este și fina contracandidatei.

Copyright © 2019 AT Video Creations