Connect with us

Actualitate

(VIDEO) – Cea mai mare Sală Polivalentă din România va fi la Iași

Published

on

Primăria Iași a aprobat joi începerea lucrărilor pentru construirea unei Săli Polivalente în valoare de 212,6 milioane de lei, adică aproximativ 43,3 milioane de euro.

Se preconizează ca edificiul să poată primi până la 10.000 de spectatori.

Proiectul Sălii Polivalente „Regina Maria” a fost început în urmă cu mai mulți ani, însă a fost prins în bugetul general abia acum.

Lucrări de construcții aferente proiectului Construire Sală de Sport competițională de nivel internațional Regina Maria. Tipul procedurii este prin licitație deschisă, iar autoritatea contractantă este municipiul Iasi”, anunță Primăria Iași.

Sala va fi construită în zona Moara de Vânt, în apropierea viitorului Spital Regional de Urgență. Conform caietului de sarcini, lucrările la noua Sală Polivalentă de 10.000 de locuri ar trebui să dureze 36 luni.

Obiectivul specific al proiectului constă în construirea unui complex ce va deservi activitatea sportivă și competițională la nivel profesionist, precum și activități socio-culturale și de agrement pentru publicul larg”, se mai arată în anunţul făcut de Primăria Iaşi.

Sursa foto: Facebook @cotidianu.bzi

Copyright © 2019 AT Video Creations