VIDEO | Ce salariu are actrița Carmen Tănase în 2022, după atâția ani de muncă: „Nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc”

  Carmen Tănase a dezvăluit ce salariu încasează lunar. Actrița are un venit cu care poate doar să supraviețuiască, după cum spune aceasta, nu și să trăiască.

  Marea doamnă a teatrului româneasc a mărturisit că primește un salariu lunar de 1.300 de euro.

  „Până la urmă supraviețuiești cu salariul. La categoria mea de exemplu e 1.300 de euro cam așa, hai, supraviețuiești, nu-i nicio problemă. Bă, dar nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc, să viețuiesc”, a spus actrița.

  Vedeta vrea să ducă o viață decentă cu această sumă primită lunar. Actrița consideră că banii pe care îi primește nu sunt suficienți pentru ceea ce face ea, dar continuă să profeseze pentru că este pasionată de actorie.

  „Da, am avut perioade (n.red. când nu se ajungea cu banii). Absolut. N-am câștigat mai bine decât atunci când am făcut televiziune. Din teatru nu! Acum, sigur, de câțiva ani de zile s-a dezvoltat teatrul privat și acolo e cu totul altceva, dar și acolo e în funcție de notorietate, nu toată lumea e plătită la fel.

  Dar acum dacă ne-au tăiat prăjitura și la spectacolele private, că nu trăiești din salariile de la stat, hai pe bune! Orice om are dreptul, că e faimos, că nu e faimos, are dreptul să trăiască. Punct!”, a mai adăugat actrița.

  Sursa foto: Spynews.ro

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI