VIDEO | Ce pensie are Maria Ciobanu. Ce sumă de bani primește „Ciocârlia muzicii românești” în Statele Unite

  Maria Ciobanu, doamna muzicii populare românești, s-a mutat în străinătate, după ce statul român i-a dat o pensie cu care nu se putea descurca.

  De mai mult timp, cântăreaţa trăieşte departe de România, în Statele Unite ale Americii, acolo unde câştigă şi o pensie frumoasă, mai mare decât cea pe care o avea în țara noastră.

  Maria Ciobanu a reuşit să obţină şi cetăţenia americană, iar acum duce un trai decent după ce, decenii la rând, ne-a încântat cu glasul său aparte. 

  Ajunsă la vârsta pensionării, artista a continuat să concerteze atât în țară, cât și în străinătate, nemulțumită de pensia mică pe care o încasa în România. 

  „După 40 de ani de muncă am 1.200 de lei. Cam cum aş putea să trăiesc?! Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele?! Cum să trăiesc cu 1.200!”, spunea, în urmă cu ceva timp, Maria Ciobanu.

  În SUA, unde este stabilită acum marea artistă în vârstă de 85 de ani, are parte de venituri suplimentare. Maria Ciobanu încasează peste Ocean o pensie lunară de 1.000 de dolari.

  Sursa foto: starpopular.ro

   

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI