Connect with us

Actualitate

VIDEO – Blocul din Sectorul 5 care a ars, renovat într-o lună. Piedone: „În apartamentul în care am găsit icoana nearsă a scăpat și-o poză din Afganistan. Dumnezeu e MARE”

Published

on

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, susţine că în scurt timp se vor da jos schelele de pe blocul care a ars recent, iar oamenii îşi vor putea recăpăta vieţile obişnuite. Edilul a scris, într-o postare pe Facebook, că a verificat mai multe lucrări din sector.

” S-au răcit și serile și diminețile…
Anul se duce ușor…
S-a dus și vara la ale sale.
Noi… am rămas cu ale noastre!
Dacă privesc înapoi… n-a fost o vară rea! Ne-a ajutat să facem lucruri bune, pe aici, prin 5, pe acasă!
Dar am intrat în septembrie tot cu visuri mari!
Printre ele, toate, avem grija ca familiile din blocul incendiat, nu demult, să-și recapete viețile obișnuite! Reparăm, zugrăvim, înlocuim ce trebuie! Punem gresie, faianța, parchet, ferestre, uși! Am fost pe șantier! Nu mai avem peșteri!!! Nu mai avem funingine! Zic că vom demonta schelele, curând!
Apropos: În apartamentul în care am găsit icoana nearsă… a scăpat și-o poză din Afganistan. O poză cu proprietarul şi ai săi foști camarazi din Delta Force!
Dumnezeu este MARE!
La blocul din colț, pe Petre Ispirescu, unde m-am cocoțat, deseori, pe schele… treaba-i cam gata! Nu mai avem schele! Ne-am onorat promisiunea!
Le multumesc constructorilor că și-au făcut treaba! În zona Crizantemelor… Uhuhu… am cam butonat stația!
Știu ca acolo n-a intrat picior de angajat al primăriei… de la Revoluție încoace! După rugina gardurilor și-a coșurilor de gunoi mi-am dat seama!
Si… după MAIDAN! Că pe Crizantemelor a fost MAIDAN! JUNGLĂ! CASA LUI TARZAN!
Dar am alungat sălbăticia cu un proiect civilizat! Nu mai este șerpărie acolo! Facem frumos, pentru o viață frumoasă, la oraș!
Ca în zona Crizantemelor, acasă la Tarzan, a fost Bucuresti doar în acte! În curând, însă, Crizantemelor va fi model pentru Bucuresti! Va fi o casă bună și pentru persoanele cu handicap locomotor! Pentru că într-o familie… așa trebuie să fie: Civilizație și respect!
Mai avem destule de făcut, oameni buni!
Știu… Dar dacă va vrea bunul Dumnezeu… le vom face împreună!
Până una, alta… să fiți sănătoși! Cu respect, primarul Piedone! „, a scris primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, pe Facebook.

Foto şi video: Facebook Cristian Popescu Piedone

Copyright © 2019 AT Video Creations