VIDEO | Atac sângeros la Judecătoria Constanța: O femeie a fost tăiată pe față de fostul concubin, chiar în sala de judecată

  Judecătoria Constanța a fost joi scena unui incident șocant: o femeie în vârstă de 33 de ani a fost tăiată, chiar în incinta instituției.

  Polițiștii au fost sesizați că în Judecătoria Constanța se află o persoană de sex feminin care prezintă o plagă tăiată, în zona feței. Agresorul este fostul concubin, de 44 de ani.

  Potrivit primelor informaţii, atacul a avut loc în Sala 1, acolo unde se desfăşura procesul între cei doi. Femeia se judeca împreună cu atacatorul pentru custodia copilului pe care îl au. Agresorul avea interdicţie să se apropie aceasta, aşa că a profitat de faptul că se vor afla în aceeaşi încăpere.  

  Bărbatul a intrat în sală cu un cutter şi a atacat-o. Femeia a fost tăiată pe obrazul drept şi în zona urechii. Potrivit martorilor, rana ar fi atins şi gâtul. 

  O ambulanţă a ajuns la faţa locului şi a preluat-o pe victimă pentru a o transporta la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale suplimentare. Între timp, individul a fost reţinut de forțele de ordine.

  „Astăzi, în jurul orei 11:45, polițiștii Secției 3 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, în incinta Judecătoriei Constanța s-ar afla o persoană care prezintă o plagă tăiată.  Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o femeie, de 33 de ani, care ar fi fost tăiată, în zona feței, de către fostul concubin, de 44 de ani. Din primele cercetări, se pare că incidentul a avut loc în timp ce ambele persoane se aflau într-o sală de judecată, într-un proces civil.  Autorul se află în custodia polițiștilor, urmând a fi condus la audieri.  Femeia a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale, fiind conștientă și cooperantă. La acest moment, cercetările sunt în desfășurare”, au transmis poliţiştii constănţeni.

  Sursa foto: observatornews.ro

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI