Connect with us

Actualitate

Victor Negrescu: pandemia putea fi mai bine gestionată

Published

on

Victor Negrescu,europarlamentar PSD, a declarat ieri,14 august, în cadrul conferinței ce a avut loc la Sibiu faptul că, situația pandemică din țară ar fi putut fi gestionată mult mai organizat de către Guvern.

Acesta precizează că social-democrații sunt pregătiți pentru a prelua guvernarea alături de alte partide. În același timp europarlamentarul este foarte încrezător că moțiunea ce va fi depusă luni are toate șansele să treacă.

„Sunt multe astfel de cazuri care ne împing spre depunerea, luni, a moţiunii de cenzură, o moţiune de cenzură care, în opinia noastră, are toate şansele să treacă. Scopul nu este să schimbăm un guvern de dragul de a schimba un guvern, este să sancţionăm un guvern care nu a fost capabil să gestioneze pandemia, care nu a fost transparent în achiziţiile publice, care mai degrabă a făcut politică, în loc să facă o bună administrare a ţării. Evident, avem o serie de propuneri prin care vrem să construim ulterior, cât se poate de rapid, o guvernare solidă, transparentă. Noi am prezentat inclusiv varianta unui guvern la care pot participa toate formaţiunile politice. Urmează să avem o decizie la nivelul structurilor noastre decizionale pentru a vedea care este direcţia de urmat şi care sunt propunerile sau care este propunerea de prim ministru. PSD este pregătit pentru a prelua guvernarea alături de celelalte partide care vor să îşi asume această responsabilitate”, a precizat Victor Negrescu.

Copyright © 2019 AT Video Creations