Connect with us

Actualitate

Viceprimarul Capitalei, la prezentarea trofeului Euro 2020: Mesajul este de revenire la normalitate. Bucureștiul avea nevoie de acest campionat

Published

on

254 Stelian Bujduveanu, rptv.ro

Viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu, și-a exprimat speranța că prezența trofeului Euro 2020 în București reprezintă un semn de revenire la normalitate, un mesaj de speranță. Declarația a fost făcută la Arena Națională, unde a ajuns cupa Euro 2020.

,,Acest campionat mult aşteptat a fost amânat din motive pe care le cunoaştem cu toţii. Azi, după multă amânare, avem şi bucurie şi sperăm că mesajul care va fi transmis odată cu acest eveniment este unul de revenire la normalitate, un mesaj de speranţă pe care dorim să-l transmitem tuturor românilor, tuturor bucureştenilor. Într-adevăr, Bucureştiul şi întreaga Europă aveau nevoie de acest campionat. Aveau nevoie pentru că cel mai important este să asigurăm cetăţenii că ne vom reveni la normalitate. Şi un restart din punct de vedere social şi economic este binevenit pentru toată lumea.”, a transmis viceprimarul Stelian Bujduveanu.

Trofeul Euro 2020 a ajuns la Arena Naţională, după ce a fost înmânat de ambasadorii sportului românesc, Dorinel Munteanu, Gabriela Szabo şi Miodrag Belodedici. Cupa a fost primită de fotbalistul cu cele mai multe selecții la echipa națională, care a înmânat-o multiplei campioane mondiale și olimpice la atletism, pentru ca în final să ajungă la fotbalistul care, în 2012, a fost desemnat ambasador al Finalei UEFA Europa League.

Trofeul Euro 2020 poartă numele primului secretar general al UEFA, Henri Delauney, are opt kilograme şi este din argint.

Foto: Facebook Stelian Bujduveanu

Copyright © 2019 AT Video Creations