Connect with us

Actualitate

USR PLUS, susținere necondiționată pentru Clotilde Armand. Dan Barna: Cetăţenii Sectorului 1 nu merită să plătească de cinci ori preţul gunoiului faţă de majoritatea oraşelor din ţară

Published

on

076 Dan Barna, sustinere pentru Clotilde Armand rptv.ro

Co-președintele USR PLUS Dan Barna a anunțat că primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, are toată formațiunii politice pe care o conduce, în lupta pe care edilul o are cu operatorul de salubritate din sector.

„Cetăţenii Sectorului 1 nu merită să plătească de cinci ori preţul gunoiului faţă de marea majoritate a oraşelor din ţară, că aşa a dorit acum aproape 20 de ani domnul Chiliman. Trebuie să schimbăm aceste contracte prin care toată lumea vede că se fură şi se risipesc bani publici şi se ridică din umeri. De aceea, Clotilde Armand are toată susţinerea fermă şi neechivocă a USR-PLUS în această luptă pe care o poartă, suntem alături de ea şi vom continua să fim în această poziţie”, a declarat Dan Barna, luni, într-o conferință de presă.

„Susţinerea pe care o are Clotilde Armand este una completă pentru că alternativa este aceea ca cetăţenii să continue să plătească un preţ nu de 1,2, 1,5, de cinci ori mai mare decât preţul gunoaielor în restul ţării”, a completat co-președintele USR PLUS.

Scandalul dintre Primăria Sectorului 1 și compania Romprest durează de mai multe luni, iar operatorul de salubritate a abandonat și în trecut gunoiul pe străzi. Primarul Clotilde Armand a cerut recent introducerea stării de alertă sanitară în sector și a anunțat că va face plângere penală împotriva Romprest, pentru șantaj.

Pe 28 mai, rptv.ro a scris că Direcția Națională Anticorupție (DNA) a cerut Primăriei Sectorului 1 să-i pună la dispoziție tarifele de salubrizare ale companiei Romprest, din 2008 până în 2018.

Copyright © 2019 AT Video Creations