Urs lovit de două autoturisme în Prahova

  Un urs care a intrat pe carosabil, pe Drumul Național 1, în județul Prahova, a fost lovit de două mașini care nu l-au putut evita, apoi a fugit în pădure.

  Accidentul a avut loc, joi seară, în dreptul localităţii Cornu din judeţul Prahova, la kilometrul 99+800 de metri al drumului naţional 1.

  În jurul orei 19:30, pe DN1- Cornu-KM 99+800, pe sensul de coborâre, un urs a pătruns pe partea carosabilă și a fost acroșat de un autoturism, ulterior acesta a sărit peste separatoarele de sens fiind acroșat de un alt auto care se deplasa pe sensul Ploiești-Brașov. Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au constatat faptul că în urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale. În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorilor auto, rezultatele au fost negative. Ursul a fugit în pădure, fiind ulterior localizat. La acest moment, polițiștii asigură zona atăt în vederea împiedicării producerii altor evenimente rutiere, cât și în vederea protejării cetățenilor. La fața locului se deplasează reprezentanții Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, Prahova pentru verificarea stării animalului.”, informează Poliţia judeţeană Prahova.

  La faţa locului s-au deplasat reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Prahova pentru verificarea stării animalului.

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI