Connect with us

Actualitate

Urmărire ca în filme pe străzile din Piteşti

Published

on

Un gardian de la penitenciarul din Colibaşi a fost fugărit preţ de câţiva kilometri de un echipaj de poliţie pentru că nu a oprit la semnalele agenţilor. Într-un final bărbatul a fost prins şi le-a explicat poliţiştilor din ce motive a fugit de ei.
Bărbatul de 45 de ani, angajat al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor se afla la volanul unui autoturism TICO şi circula prin Piteşti când s-a întâlnit cu un echipaj de poliţie.

În loc să oprească la semnalele agenţilor, gardianul a accelerat şi a mers în viteză cu maşina de poliţie pe urmele sale până la ieşirea din Piteşti. În apropierea unei păduri a coborât din maşină şi a rupt-o la fugă. A fost prins şi încătuşat de poliţişti în scurt timp.

„Bărbatul nu a oprit la semnalul polițiștilor Biroului Rutier Pitești, efectuat în zona Stadionului N. Dobrin. A fost urmărit în trafic până pe o stradă lăturalnică de la limita dintre Pitești și comuna Bradu. Bărbatul a coborât din auto și a încercat să fugă în zona cu vegetație abundentă din apropiere. A fost urmărit pe jos de aceiași polițiști, care au reușit să îl prindă.
Nu au fost efectuat uz de arma și nu au rezultat pagube materiale.
Bărbatul a fost condus la sediul poliției pentru cercetări și luarea măsurilor legale care se impun”,au precizat poliţiştii de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş, prin intermediul unui comunicat .

Din primele informaţii poliţistul ar fi fugit de colegii săi pentru că se afla la volan, deşi avea permisul suspendat.

Copyright © 2019 AT Video Creations