Connect with us

Actualitate

Urmărire ca în film între două clanuri!

Published

on

Trei oameni au fost răniți marți seara, într-un accident în care au fost implicate 7 mașini, produs în timpul unei urmăriri care a urmat unui jaf ca-n filme. 650.000 de lei au fost furați și tâlharii s-au făcut nevăzuți după accident.

Două clanuri din Sintești au fost implicate marți seară într-un jaf și un accident, după ce membrii unuia dintre ele au fost tâlhăriți de rivali, chiar în fața casei. Abia ajunseseră acasă cu 650.000 de lei, scoși de la bancă, când doi bărbați au oprit o mașină în fața curții, au luat geanta din mașina parcată acolo și au demarat. Imediat victimele jafului au plecat în urmărirea hoților, de la Sintești și până la Jilava, acolo unde, chiar în fața primăriei, cele două mașini au produs un accident în care au mai fost implicate alte 5 autoturisme. Trei oameni au fost răniți, iar hoții s-au făcut nevăzuți cu tot cu bani.

„La data de 24 noiembrie, în jurul orei 17,44, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în localitatea Jilava, a avut loc un accident, în care au fost implicate mai multe autoturisme.

La ora 17,53, o altă persoană a sesizat faptul că nepotul său a fost implicat într-un accident şi anterior i-ar fi fost furată o geantă, ce conţinea suma de 650.000 de lei, pe care o lăsase într-un autoturism, parcat în faţa imobilului de domiciliu, din localitatea Sinteşti”, informează IPJ Ilfov.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din Măgurele, criminalişti, efective de jandarmi, echipaje din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi Serviciul Rutier Ilfov s-au deplasat la faţa locului, dar nu au mai găsit persoanele bănuite de comiterea infracţiunii reclamate, însă au găsit un autoturism indicat de persoana vătămată ca fiind cel folosit de autori.

„Din primele verificări a rezultat faptul că în evenimentul rutier sesizat au fost implicate 7 autovehicule şi că acesta s-ar fi produs în timp ce persoana vătămată urmărea autoturismul cu care se deplasau persoanele bănuite de comiterea faptei sesizate. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea a 3 persoane, care au fost transportate la un spital din Bucureşti de către echipajele medicale sosite la faţa locului, precum şi pagube materiale.”, precizează Poliţia Ilfov.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru identificarea autorilor faptei reclamate, depistarea acestora şi stabilirea cu exactitate a situaţiei şi de fapt şi de drept, precum şi pentru luarea măsurilor legale care se impun.

Copyright © 2019 AT Video Creations